Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Legends Navy Blue Gold - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Legends pentru cei ce muncesc pentru ei înșiși, pentru a deveni mai buni. Acest tricou elegant conține inscripția "Legends Never Die" cu galben și este fabricat din bumbac 100% pre-spălat, care este mai gros. Potrivit pentru exerciții fizice, dar și pentru ținute casual.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 47,90 Lei

Legends - tricoul potrivit pentru cei ce doresc să fie mai buni

Tricoul Legends albastru, cu litere aurite "Legends Never Die", adică "Legendele nu mor niciodată" este făcut din 100% bumbac pre-spălat dens țesut, fiind confecționat dintr-un material mai gros. Acest tricou stilat și la modă, cu mâneci dublu cusute și supliment de tiv nu provoacă reacții alergice la transpirație.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Legends?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și împingă limitele forțelor și să devină mai buni.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept  44 cm 47 cm 52 cm 58 cm 63 cm
Lungimea  69 cm 73 cm 76 cm 79 cm 83 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Legends Navy Blue Gold - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Legends Navy Blue Gold - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
120b-s
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Legends Navy Blue Gold - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul