Tricou Hard Work White Camo - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Hard Work alb cu inscripția Camo la modă, cu care purtătorul ei se mândrește - "Hard Work Beats Talent", este un "must have" în garderoba celor ce cred în munca grea. Acesta este fabricat din bumbac prespălat 100% și, prin urmare, nu numai potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, precum și în sala de sport.

Indisponibil pe termen lung

Hard Work cu inscripția trendy Camo - tricou pentru cei ce cred în munca grea

Tricoul alb Hard Work, cu inscripția trendy Camo este un "must have" în garderoba celor care cred în munca grea. Acesta conține inscripția stil camuflaj "Hard Work Beats Talent", ceea ce înseamnă "munca grea bate talentul". Acest tricou de culoare bleumarin este fabricat din bumbac pre-spălat 100%, care este un material de calitate superioară și, prin urmare, sunt adecvate nu numai pentru folosirea casual, ci și în sala de sport. Ca urmare, nu provoacă reacții alergice la transpirație. Tricoul are o talie dreaptă.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Hard Work?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă realizate din materiale de calitate, cum ar fi bumbac 100% care nu se strânge și în același timp nu irită. Purtătorii lui vor să arate lumii că ei încă mai cred în munca grea. 

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30°C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 9000000142626
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Hard Work White Camo - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Hard Work White Camo - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul