Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Hard Work Basic White Orange - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Hard Work Basic White Orange de culoare alb, un "must have"  în orice garderobă, are inscripția la modă, cu care purtătorul ei se mândrește "Hard Work Beats Talent". Este fabricat din bumbac prespălat 100% și, prin urmare, numai potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, precum și în sala de sport.

Indisponibil pe termen lung

Hard Work Basic Orange - tricou pentru cei care cred în munca grea

Tricoul Hard Work Basic Orange, cu o inscripție elegantă este un "must have" în garderoba celor care cred în munca grea. Acesta conține inscripția "Hard Work Beats Talent", ceea ce înseamnă "munca grea bate talentul". Acest tricou de culoare galbenă este fabricat din bumbac pre-spălat 100%, care este un material de calitate superioară și, prin urmare, sunt adecvate nu numai pentru folosirea casual, ci și în sala de sport. Ca urmare, nu provoacă reacții alergice la transpirație. Tricoul are o talie dreaptă.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Hard Work Basic?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă realizate din materiale de calitate, cum ar fi bumbac 100% care nu se strânge și în același timp nu irită. Purtătorii lui vor să arate lumii că ei încă mai cred în munca grea.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Lungimea 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Hard Work Basic White Orange - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Hard Work Basic White Orange - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Hard Work Basic White Orange - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul