Tricou Golden Era - GymBeam

Evaluarea:
60 % of 100
60% (1)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Golden Era de culoare albastră cu numele legendare din "epoca de aur" vă arată bine mușchii dezvoltați. Dacă știți cui aparțin numele, cum ar fi Arnold, Frank, Serge, Franco, Dave, Lou, acest tricou elegant este ideal pentru voi. Este fabricat din bumbac 100% și vă va servi atât la efort fizic cât și pentru uzul casual.

Indisponibil pe termen lung

Tricou Golden Era cu nemuritoarele nume legendare din era de aur, cum ar fi Arnold, Frank, Serge, Franco, Dave și Lou

Tricoul Golden Era albastru cu numele legendare din "epoca de aur" este proiectat pentru toți sportivii, culturiștii și powerlifterii. Acesta are o talie perfectă, la umeri și mâneci, astfel încât vă arată mușchii bine dezvoltați. Dacă cunoașteți numele, cum ar fi Arnold, Frank, Serge, Franco, Dave, Lou, acest tricou elegant este ideal pentru voi. Tricoul vă va servi în sala de sport, dar vi se potrivește atât de bine încât veți dori să-l purtați peste tot. Acesta este fabricat din material de calitate - 100% bumbac, și, prin urmare, nu provoacă reacții alergice la transpirație. 

golden era tričko gymbeam

 

Pentru cine este potrivit tricoul Golden Era?

Tricoul este proiectat pentru toți sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, pentru exerciții fizice și nu numai și, de asemenea pe stil și care în plus vor să arate lumii că se antrenează.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 100a-s
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Golden Era - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Golden Era - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul