Tricou Dedication White Black - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Dedication de culoare albă cu inscripția concisă "Dedication has no limits" este înțeleasă numai de cei care nu cunosc limite. Acesta este fabricat din bumbac 100%, prespălat, făcându-l potrivit nu numai pentru utilizarea de zi cu zi, dar, de asemenea, și pentru fitness. Și voi vă veți îndrăgosti de acest tricou cu mâneci scurte și design unicat.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul Dedication cu inscripție concisă, pentru cei ce nu cunosc limite

Tricoul Dedication de culoare albă cu inscripția concisă "Dedication has no limits", înțeleasă doar de cei cărora încă le place antrenamentul greu. Este fabricat din 100% bumbac prespălat, datorită căruia este potrivit nu numai pentru uzul casual, ci și pentru fitness. Și voi veți iubi acest tricou cu mâneci scurte și design unic.

 

Tricou Dedication White Black - GymBeam

 

Pentru cine este potrivit tricoul Dedication?

Tricoul este proiectat pentru toate persoanele și sportivii ce insistă pe o lucruri făcute din materiale de înaltă calitate, cum ar fi 100% bumbacul care nu se strânge, dar, de asemenea și cei ce apreciază frumosul și stilul. 

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 47 cm 50 cm 53 cm 56 cm 60 cm
Lungimea 66 cm 69 cm 72 cm 74 cm 76 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

 

Tricoul se spală pe dos la o temperatură de 30°C și, dacă doriți să-l călcați, setați fierul la o temperatură moderată. Nu-l călcați pe dos și nici pe imprimeu. Se usucă în uscător numai atunci când doriți să-l micșorați, în caz contrar nu este recomandat, deoarece se poate strânge.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Dedication White Black - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Dedication White Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul