Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Caffeine negru alb - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Caffeine de culoare neagră cu inscripția "Caffeine & Creatine" este ideal pentru sportivii care sunt mereu gata pentru cele mai dure antrenamente. Acest tricou stă perfect pe talie, umeri și brațe, astfel încât vă arată mușchii dezvoltați. Este fabricat din material de calitate, care nu provoacă reacții alergice la transpirație și, prin urmare, servește antrenamentelor intense și lungi.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 23,70 Lei

Tricoul Caffeine: trendy, cu inscripția "Caffeine & Creatine" pentru cei ce sunt gata de cele mai grele antrenamente

Tricoul Caffeine de culoare neagră cu inscripția "Caffeine & Creatine" este ideal pentru sportivii care sunt mereu gata pentru cele mai dure antrenamente. Acest tricou stă perfect pe talie, umeri și brațe, astfel încât vă arată mușchii dezvoltați. Este fabricat din material de calitate, care nu provoacă reacții alergice la transpirație și, prin urmare, servește antrenamentelor intense și lungi. Este potrivit și pentru uzul casual.

            
tricou pentru fitness Caffeine & Creatine gymbeam

              

Pentru cine este potrivit tricoul Caffeine?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern și care vor să arate lumii că se antrenează din greu.

            

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

               

Cum să îngrijiți tricoul?

            

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Caffeine negru alb - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Caffeine negru alb - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
m126a-s
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Caffeine negru alb - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul