Tricou Box Logo Camo Gold - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Box Logo Camo este un tricou elegant de camuflaj cu mâneci scurte. Pe lângă materialul de calitate, care vă conturează perfect mușchii, conține și inscripția "GymBeam" într-un chenar de culoare aurie. Acest tricou trendy sugerează faptul că doriți să-l purtați la antrenamente intese și vă depășiți propriile limite. Este un tricou pentru antrenament, dar, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 53,90Lei

Tricoul Box Logo Camo: masculin, cu design elegant, pentru antrenament și uz casual, cu un chenar aurit, ce vă conferă caracter

Tricoul Box Logo Camo este un tricou de camuflaj elegant, cu mâneci scurte, căruia cel mai probabil nu-i veți rezista. Și nici măcar nu este de mirare. Pe lângă materialul de calitate, care se potrivește tuturor, acesta se mulează perfect pe brațe și vă arată mușchii dezvoltați. El conține logo-ul "GymBeam" într-un chenar de culoare aurie. Acest tricou trendy sugerează faptul că doriți să-l purtați la antrenamente intese și vă depășiți propriile limite. Este un tricou pentru antrenament, dar, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.


tricou box logo camo

 

Pentru cine este potrivit tricoul Box Logo Camo?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și împingă limitele forțelor.

  

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Sezonalitate Sezonier
EAN 74c-l
Cod HS Transport
Categoria principală Tricouri

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Box Logo Camo Gold - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Box Logo Camo Gold - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul