Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Box Logo Black - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Box Logo Black cu mâneci scurte de culoare neagră, cu inscripția "GymBeam", stă bine pe orice pasionat de sport. Vă conturează perfect mușchii antrenați din greu. Restul lumii va spune că sunteți dispuși antrenamentelor dure și intense. Tricoul este excelent pentru la sala de fitness, dar și pentru uzul casual.

Indisponibil pe termen lung

Tricoul Box Logo Black: simplu pentru fitness și uz casual și care are acel ceva diferit

Tricoul Box Logo Black de culoare neagră cu inscripția "GymBeam" cu mâneci scurte se potrivește bine fiecărui sportiv, culturist și powelifter. Vă stă perfect pe umeri și brațe, astfel încât vă arată mușchii intens lucrați. Acest tricou elegant sugerează tuturor faptul că vă place să vă antrenați din greu și vă depășiți limitele. Tricoul este excelent pentru la sala de fitness. În plus, arată atât de bine încât veți dori să-l purtați și casual.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Box Logo Black?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă realizate din materiale de calitate, care nu se strânge și în același timp nu irită. Purtătorii lui vor să arate lumii că ei încă mai cred în antrenamente grele.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Cum să aveți grijă de tricou?


Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30°C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Box Logo Black - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Box Logo Black - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Box Logo Black - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul