Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Pentru camuflaj, tricoul Beyond Limits cu mâneci scurte se potrivește tuturor sportivilor, culturiștilor și powerlifterilor, care știu de ce este nevoie pentru a forța propriile limite. Design-ul tricoului vă scoate în evidență mușchii puternic dezvoltați. Inscripționarea elegantă în combinație cu materialul îl face nu doar un tricou pentru antrenament, dar, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 47,90 Lei

Tricoul Beyond Limits: tricou Camo pentru antrenament pentru cei care știu de ce este nevoie pentru a-și forța propriile limite

Tricoul de camuflaj Beyond Limits, cu mâneci scurte și design Camo se potrivește tuturor sportivilor, culturiștilor si powetlifterilor care știu de ce este nevoie pentru a forța propriile limite. Tricoul este perfect desenat la talie, la umeri și mâneci, astfel încât vă arată mușchii mai dezvoltați. Acest tricou elegant este purtat cu plăcere în timpul antrenamentului intens. Tricoul va servi cu succes în sala de gimnastică. În plus, veți dori să îl purtați zi de zi, casual.

 

Tricou Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

 

Pentru cine este potrivit tricoul Beyond Limits?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și împingă limitele forțelor.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept47 cm51 cm55 cm60 cm65 cm
Lungimea69 cm71 cm74 cm77 cm80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Beyond Limits Camo Grey - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
m103r-l
Cod HS
61091000
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul