Tricou Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Pentru camuflaj, tricoul Beyond Limits cu mâneci scurte se potrivește tuturor sportivilor, culturiștilor și powerlifterilor, care știu de ce este nevoie pentru a forța propriile limite. Design-ul tricoului vă scoate în evidență mușchii puternic dezvoltați. Inscripționarea elegantă în combinație cu materialul îl face nu doar un tricou pentru antrenament, dar, de asemenea, pentru utilizarea de zi cu zi.

Stoc epuizat
Preț estimat 59,00Lei

Tricoul Beyond Limits: tricou Camo pentru antrenament pentru cei care știu de ce este nevoie pentru a-și forța propriile limite

Tricoul de camuflaj Beyond Limits, cu mâneci scurte și design Camo se potrivește tuturor sportivilor, culturiștilor si powetlifterilor care știu de ce este nevoie pentru a forța propriile limite. Tricoul este perfect desenat la talie, la umeri și mâneci, astfel încât vă arată mușchii mai dezvoltați. Acest tricou elegant este purtat cu plăcere în timpul antrenamentului intens. Tricoul va servi cu succes în sala de gimnastică. În plus, veți dori să îl purtați zi de zi, casual.

 

Tricou Beyond Limits Camo Grey - GymBeam

 

Pentru cine este potrivit tricoul Beyond Limits?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și împingă limitele forțelor.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 47 cm 51 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 69 cm 71 cm 74 cm 77 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Detalii produs
Categorie principală Tricouri
Sezonalitate Sezonier
Recenzii clienți Tricou Beyond Limits Camo Grey - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Beyond Limits Camo Grey - GymBeam
Rating-ul dvs
Mărime Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul