Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tricou Beyond Limits Black Red - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Beyond Limits de culoare neagră se potrivește oricărui atlet, culturist si powerlifter, care știe de ce este nevoie pentru a-și depăși propriile limite. Tricoul este conceput pentru a vă scoate în evidență mușchii bine dezvoltați. Imprimeul elegant, de culoare roșie, în combinație cu materialul de calitate, îl face nu doar un tricou pentru antrenament dar și pentru ținute casual.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 47,90 Lei

Tricoul Beyond Limits: pur și simplu pentru antrenament, pentru cei care știu ce trebuie sa facă pentru a-și depăși propriile limite

Tricoul Beyond Limits de culoare neagră se potrivește oricărui atlet, culturist si powerlifter care știe de ce este nevoie pentru a-și depăși propriile limite. Are un design perfect pentru talie, umeri și mâneci, astfel încât vă evidențiază mușchii bine dezvoltați. Mulți spun că le place să îl poarte la antrenamente intense deoarece ii motivează. Cu siguranță tricoul vă va fi de folos în sala de forță. În plus, foarte bine îl puteți purta și la o plimbare în stil casual.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Beyond Limits?

Tricoul a fost creat pentru toți bărbații și sportivii care își doresc haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că sunt dispuși să-și depășească limitele

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30°C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Poate fi folosit în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Recenzii clienți

Tricou Beyond Limits Black Red - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Beyond Limits Black Red - GymBeam
Rating-ul dvs
Sezonalitate
Sezonier
EAN
103e-m
Cod HS
Transport
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Tricou Beyond Limits Black Red - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul