Tricou Be Better Be Stronger - GymBeam

0%
0% (0)
Producător: GymBeam Clothing

Tricoul Be Better Be Stronger, de culoare neagră, conține inscripția "Be Better Be Stronger", ceea ce înseamnă "Fii mai bun, fii mai puternic". Acesta este conceput pentru toți sportivii care cred în munca grea și doresc să se îmbunătățească în mod constant. Este fabricat din bumbac prespălat 100%, ce nu provoacă reacții alergice la transpirație, deci este potrivit pentru antrenament și uzul casual.

Indisponibil pe termen lung

Be Better Be Stronger: tricou stilat pentru cei ce doresc să fie mereu mai buni și mai puternici!

Tricoul Be Better Be Stronger este un "must have" in garderoba voastră. Desigur, numai dacă mai credeți în munca grea și doriți să vă îmbunătățiți în mod constant. Conține inscripția "Be Better Be Stronger", ceea ce înseamnă "Fii mai bun, fii mai puternic". Acest tricou negru este făcut din bumbac prespălat 100% Jersey, un material de calitate foarte bună și, astfel, nu este potrivit numai pentru uzul casual, ci și în sala de sport. Materialul de înaltă calitate nu provoacă reacții alergice la transpirație. Are un guler stilat, cu o dublură la gât și umeri. Mai mult decât atât, acest tricou de marcă Gildan are mânecile și partea de jos cusute dublu, cu alte cuvinte un tricou pur și simplu de top.

 

Pentru cine este potrivit tricoul Be Better Be Stronger?

Tricoul este proiectat pentru toți bărbații și sportivii care insistă pe haine de primă clasă, realizate din materiale de calitate, care preferă, de asemenea, un stil modern, și care vor să arate lumii că nu se tem de munca grea.

 

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Lățimea la piept 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Lungimea 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Cum să îngrijiți tricoul?

 

Tricoul se spală pe dos, la o temperatură de 30 ° C, iar în cazul în care doriți să îl călcați, setați la o temperatură moderată și nu îl călcați pe dos sau pe imprimeu. Se usucă în uscător, dar dacă nu doriți să-l micșorați, uscătorul nu este recomandat.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tricou Be Better Be Stronger - GymBeam
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Tricou Be Better Be Stronger - GymBeam
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul