Tri-Creatină Malat - OstroVit

0%
0% (0)
Producător: OstroVit

Tri-Creatina Malat este un amestec funcțional ce conține tri-creatină malat, taurină și vitamina B6 care ajută la reducerea senzației de oboseală. Creatina, la rândul său, are capacitatea de a crește performanța sportivă în intervalele scurte de antrenament, lucru apreciat de sportivii de forță, de cei care practică sporturi de echipă sau HIIT. Produsul conține, de asemenea, aminoacidul taurină care este implicat în multe procese din sistemul nervos.

Stoc epuizat
Preț estimat 89,90Lei

Tri-Creatina Malat crește performanța în timpul intervalelor scurte de antrenament intens

Tri-Creatină Malat este un amestec funcțional ce conține creatină și acid malic într-un raport de 1:3. Datorită acestui lucru, se dizolvă rapid și permite sportivilor să profite la maximum de acest produs. Cu o doză zilnică de 3 g de creatină se înregistrează o creștere a performanței sportive în intervale scurte consecutive de antrenament intens. Acest lucru este apreciat nu numai de către sportivii de forță, ci și de cei care practică HIIT sau sporturi de echipă, unde energia și viteza sunt importante. Creatina este unul dintre cele mai cercetate suplimente nutritive și, datorită eficacității sale, oferă un avantaj inestimabil. De asemenea, sarea acidului malic joacă un rol important, deoarece ajută la descompunerea acidului lactic, care este asociată cu o reducere a intensității exercițiilor fizice.

 

De asemenea, produsul conține și aminoacidul taurină, care se găsește în mod natural și în creier, mușchi și alte organe, unde este implicat în multe funcții. Astfel, este important, spre exemplu, pentru buna funcționare a tuturor proceselor sistemului nervos. În plus, amestecul conține și vitamina B6, care are un efect pozitiv asupra funcționării sistemului nervos și a psihicului, însă ajută și la reducerea senzației de oboseală și epuizare.

 

Tri-Creatina Malat este un amestec funcțional de creatină, taurină și vitamina B6 care îi ajută pe sportivi să-și îmbunătățească performanța și să obțină rezultate maxime. Produsul se prezintă sub formă de pudră solubilă care are o aromă răcoritoare.

    

Tri-Creatina Malat și beneficiile sale

  • conţine creatină malat cu absorbție rapidă
  • este îmbogățit cu taurină și vitamina B6
  • ajută la îmbunătățirea performanței sportive în timpul intervalelor scurte de antrenament
  • contribuie la reducerea senzației deoboseală și epuizare
  • are un impact pozitiv asupra bunei funcționări a psihicului și a sistemului nervos
  • este sub formă de pulbere solubilă
  • are un gust plăcut răcoritor

              

Ingrediente

Tri-creatină malat, arome, taurină, îndulcitori: sucraloză, acesulfam de potasiu; clorhidrat de piridoxină (vitamina B6 - 100 mg).    

         

Mod de administrare

Dizolvați o porție de 2,5 g (1/2 lingură) în 100-150 ml de apă sau suc într-un shaker. În funcție de nevoile personale, consumați 1-2 porții pe zi. În zilele de antrenament: prima porție dimineața după trezire, a doua după antrenament. În zilele de odihnă: o porție dimineața după trezire.

           

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale  1 porție (2,5 g)
Tri-creatină malat 2 377 mg
- din care creatină 1 761 mg
Taurină 25 mg
Vitamina B6 2.5 mg

     

Atenție

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), boabe de soia, alune, alte nucifere, semințe de susan, ovăz, ouă, crustacee, pește. Nu este potrivit pentru persoanele cu probleme renale. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu utilizați produsul ca înlocuitor pentru o alimentație variată. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu consumați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează. Păstrați recipientul bine închis într-un loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui, la o temperatură de 15-25 °C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.  

Detalii produs
EAN 5902232611717
Fabricat în Polonia
Categoria principală Alte forme de creatină
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Pur
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor Vegan
Grup de arome fructe
Cod HS 21069098: --- Ostatné
Înălțime 17.50 cm
Lățime 10.00 cm
Lungime 10.00 cm
Greutate brută 0.58 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Număr de bucăți pe palet 768 buc.
Greutate netă 0.50 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Creatină
Nutriție sportivă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Tri-Creatină Malat - OstroVit
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Tri-Creatină Malat - OstroVit
Rating-ul dvs
Aromă Gramaj (g) Evaluare Preț În stoc
lămâie 500 g
(0) 
0%
89,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
portocală 500 g
(1) 
100%
89,90Lei
stoc epuizat
Disponibil începând cu
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul