STRIX Terciuri

Terciuri de la producător STRIX - este o categorie de produse care include cele mai cunoscute tipuri de terci. Acestea sunt ideale pentru micul dejun sau ca gustare înainte sau după antrenament. Principalul lor avantaj este că sunt rapid de preparat, ușor de digerat și conțin o proporție interesantă de carbohidrați complecși și fibre. Datorită acestui lucru, sunt foarte sățioase și oferă energie care se eliberează treptat, de care veți beneficia în orice moment al zilei. Astfel, puteți alege dintre ovăz, orez, hrișcă sau terci proteic. Toate cele de mai sus fac terciurile potrivite nu numai pentru sportivi, ci și pentru toți adepții unui stil de viață sănătos.

 Afișați mai multe

Cele mai cunoscute tipuri de terci

  • Terci din ovăz: Se clasează printre favoritele sportivilor și adepților unei alimentații sănătoase. Cel mai adesea este preparat din ovăz fin sau instant, pe care trebuie doar să-l amestecați cu apă fierbinte sau lapte. Terciul de ovăz se remarcă de obicei datorită conținutului său de fibre și gustului delicios
  • Terci din orez: Avantajele sale includ prepararea și digestibilitatea rapidă, ceea ce îl face cunoscut în rândul sportivilor care îl pot consuma înainte sau după antrenament pentru a-și reface rapid aportul de nutrienți valoroși. În plus, are un profil natural de ingrediente fără gluten, care cu siguranță va fi apreciat de persoanele ce suferă de boala celiacă, de persoanele cu intoleranță la gluten sau de cei care evită glutenul din alte motive.
  • Terci din hrișcă: La fel, nu conține gluten și durează doar câteva minute pentru a fi preparat. Se laudă cu un conținut interesant de substanțe benefice și este potrivit, spre exemplu, ca o modalitate de a vă diversifica alimentația.
  • Terci proteic: Pe lângă ovăz, acesta este îmbogățit cu pulbere proteică, ceea ce îl face o sursă excelentă de proteine. Pentru adepții unei alimentații pe bază de plante, avem terciul proteic BIO, care este îmbogățit cu proteine din mazăre

Pe lângă tipurile menționate mai sus, oferta noastră include și terci din mei, porumb sau multicereale. Acest lucru vă permite să le amestecați și să le asortați după gustul vostru și să vă diversificați alimentația.

Cum să preparați terciul?

După cum probabil știți, terciurile sunt foarte utilizate în bucătărie. Cu ajutorul acestora, puteți pregăti cu ușurință un mic dejun sănătos sau o gustare care să vă ofere energie înainte de antrenament sau în orice moment al zilei. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați terciul dorit cu apă fierbinte sau lapte. Apoi adăugați proteine, spre exemplu, folosind o pulbere proteică sau brânză quark. Grăsimile sănătoase vor fi furnizate de unturile de arahide, nuci sau semințe. Nu în ultimul rând, îmbogățiți terciul cu ajutorul fructelor uscate sau proaspete sau al granolei crocante. Rezultatul va fi o masă complexă, pe care să o aveți pregătită în cel mai scurt timp și care să vă furnizeze energia de care aveți nevoie pentru a depăși orice provocare.

Haideți să alegeți din selecția noastră de terci și pregătiți un mic dejun delicios care să vă pună zâmbetul pe buze în fiecare dimineață.

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.