Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

T-UP Black 120 caps - Nutrex

Producător: Nutrex
Evaluarea:
100 %

T-UP® Black Mega Testosterone Booster este un booster de testosteron - crește nivelul natural de testosteron, livrând dozele clinice de revizuire științifică a acidului D-aspartic. Nivelul crescut de testosteron promovează creșterea forței, musculaturii și accelerează regenerarea.

În stoc
Preţ special   119,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

T-UP Black Mega Testosterone Booster - booster puternic ce crește nivelul de testosteron cu ajutorul acidului D-aspartic

T-UP® Black Mega Testosterone Booster crește nivelul natural de testosteron, livrând dozele clinice de revizuire științifică a acidului D-aspartic. Spre deosebire de multe produse care pretind că ele cresc nivelul de testosteron, rezultatele noastre sunt reale și susținute prin studii clinice. În acest studiu clinic acidul D-aspartic utilizat în T-UP® a crescut nivelul de testosteron cu o medie de 42%, după numai 12 zile de utilizare. Nivelurile crescute de testosteron promovează creșterea forței, musculaturii și îmbunătățesc regenerarea musculară.

  T-UP Black Mega Testosterone Booster - nutrex

 

T-UP Black și beneficiile sale

  • booster de testosteron
  • crește nivelul de testosteron
  • conține controlul clinic determinat al dozelor acidului D-aspartic
  • promovează creșterea forței, musculaturii și accelerează regenerarea

 

Mod de administrare

Consumați 4 capsule pe zi, între mese, de preferință, între prânz și cină. Vă recomandăm să utilizați timp de minim 60 de zile.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 porție (4 caps)
Vitamina B6 (piridoxină HCI)2 mg
Acid folic400 mcg
Vitamina B12 (ciancobalamină)6 mcg
Zinc (picolinat)15 mg
Acid D-aspartic3000 mg

 

Alte ingrediente

Gelatină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dioxid de titan, FD & C Red 3, FD&C Red 40, FD&C Blue 1 și FD & C Yellow 6.

 

Atenție

Nu este potrivit pentru copiii sub 18 ani, femei gravide și cele care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C, ferit de lumina directă a soarelui și îngheț. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Destinat pentru o nutriție specială.

Recenzii clienți

T-UP Black 120 caps - Nutrex

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:T-UP Black 120 caps - Nutrex
Rating-ul dvs
Întrebările clienților

T-UP Black 120 caps - Nutrex

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul