SWITCH ON Black Edition - BrainGains

0%
0% (0)
Producător: BrainGains

Switch ON Black Edition este o versiune îmbunătățită a unei substanțe nootropice care susține funcțiile psihice și ale sistemului nervos. Conține un amestec de 20 de substanțe sub formă de stimulente, vitamine, electroliți și adaptogeni. Switch ON Black Edition oferă energie, susține funcțile psihice și oferă suport în timpul activității fizice sau în timpul activităților psihice solicitante.

Indisponibil pe termen lung

Switch ON Black Edition este un supliment nootropic, care ameliorează senzația de oboseală și susține funcțiile psihice

Switch ON Black Edition este un nootropic de înaltă calitate, sub formă solubilă. Conține un amestec complex de 20 de substanțe atent selectate, printre care și vitamine, stimulente și adaptogeni, sub formă de extracte din plante. Amestecul are efect nootropic și susține funcționarea optimă a organismului, susține funcțiile psihice și ameliorează senzația de oboseală.

    

Switch ON Black Edition prezintă un conținut de 200 mg de cafeină organică denumită PurCaf ™, care, împreună cu aminoacidul L-teanină, are un efect benefic asupra creșterii subiective a nivelului de energie resimțit. Cafeina este stimulentul cel mai frecvent folosit pentru stimulare mentală și fizică înainte de exercițiu. Se știe că L-teanina poate „domoli" efectul cafeinei și, drept urmare, creșterea și pierderea de energie sunt lente. La rândul ei, vitamina C susține metabolismul, care este important pentru producerea de energie și susține funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos și a psihicului. Vitaminele B2, B3, B6 și B12 au un efect pozitiv asupra activității nervoase și contribuie la ameliorarea senzației de oboseală și epuizare și susține funcțiile psihice. De asemenea, produsul conține zinc, care contribuie la susținerea funcțiilor cognitive și la menținerea nivelului optim de testosteron din sânge.

    

Conține extracte vegetale de înaltă calitate KSM-66 ™ din Ashwagandha (Withania Somnifera), ginseng (Panax Ginseng) și Bacopa Monnieri, care se numără printre adaptogeni, adică printre substanțele care pot contribui la gestionarea stresului, la o adaptare mai bună la acesta și la îmbunătățirea rezistenței organismului. Zincul susține funcțiile cognitive și menținerea un nivel optim de de testosteron în sânge.

       

Pentru un efect complet, acest supliment nootropic conține extract de Hericium Erinaceus, cunoscută sub denumirea de coama leului, care este un tip de ciuperci comestibile și foarte populare, care oferă efecte interesante. De asemenea, ariciul de mare poate avea un impact benefic asupra funcțiilor cerebrale. Drept urmare, este preferat de persoanele care nu beau cafea și care sunt în căutarea unei soluție alternativă pentru a-și îmbunătăți funcțiile cognitive. N-acetil-l-carnitina poate avea un efect favorabil asupra producerii de energie în celulele cerebrale, ceea ce poate susține performanțele psihice și susține concentrarea.

      

SerinAid® este fostatidilserină, iar AlphaSize® este A-GPC, adică o formă activă a colinei, un precursor al neurotransmițătorului acetilcolină, care este esențial pentru funcțiile cognitive și pentru activitatea neuromusculară. Dynamine ™ și Teacrine ™ sunt compuși brevetați cu efecte similare cafeinei. Sunt folosiți frecvent pentru energizare, pentru creșterea motivației, îmbunătățirea stării de spirit și a concentrării. Dynamine ™ și Teacrine ™ sunt alcaloizi care se găsesc în natură în ceaiul chinezesc, mai ales în frunzele de ceai Kucha.

  

Datorită compoziției sale bogate produsul este potrivit pentru sportivi, studenți și pentru persoanele care întreprind o activitate psihică solicitată, deoarece oferă suport înainte de un antrenament sau o competiție.

   

SWITCH ON Black Edition - BrainGains

                         

Switch ON Black Edition și beneficiile oferite:

  • nootropic într-o o formă ușor solubilă
  • conține o formă organică de cafeină și teanină
  • susține funcțiile cognitive
  • contribuie la reducerea senzației de epuizare și oboseală
  • susține funcțiile psihice
  • potrivit înainte de o activitate psihică sau fizică solicitantă
  • potrivit pentru vegani
     

Ingrediente

Vitamina C, Vitamina B3, Vitamina B6, Vitamina B2, Vitamina B12, zinc, L-tirozină, N-acetil L-carnitină, L-teanină, taurină, amestec de electroliți, (Hericium Erinaceus), cafeină PurCaf ™, Teacrine ™, Dynamine ™, coama leului, Panax ginseng (extract), Bacopa Monnieri (extract vegetal), organic, Teacrine ™, Ashvaganda KSM-66 ™, SerinAid ™ fosfatidilserină, AlphaSize ™ alfa-GPC, îndulcitor (sucraloză).

     

Mod de administrare

Adăugați 2 cupe (13 g) în 400 ml de apă rece și amestecați într-un shaker. Recomandăm administrarea unei porții o dată pe zi cu o jumătate de oră înainte de efectul dorit.

                                            

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (15g)
Vitamina C 250 mg
Vitamina B3 20 mg
Vitamina B6 10 mg
Vitamina B2 4 mg
Vitamina B12 1,5 mcg
Zinc 30 mg
Taurină 1500 mg
Amestec de electroliți 1000 mg
PurCaf ™ 200 mg
Teacrine ™ 150 mg
Dynamine ™ 150 mg
N-acetil L-carnitină 1500 mg
AlphaSize ™ 800 mg
Coama leului (Hericium Erinaceus) 600 mg
SerinAid ™ 250 mg
Panax ginseng (extract) 400 mg
Bacopa Monnieri (extract vegetal) 300 mg
L-tirozină 2000 mg
Ashvaganda KSM-66 ™ 600 mg
L-teanină 200 mg

             

Atenție

Acesta este un supliment alimentar. Produsul nu înlocuiește o alimentație variată și echilibrată. A se păstra la loc uscat, la o temperatură cuprinsă între 5-25°C. A se proteja de căldură, umiditate și lumina directă a soarelui. Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de a-l folosi. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Detalii produs
EAN 604565403971
Fabricat în Regatul Unit
Categoria principală Stimulente neurometabolice
BIO Nu
Fără gluten Da
Fără lactoză Da
Vegetarian Da
Vegan Da
Amestec Mix
Formă Pudră
Categoria legală a produsului Supliment alimentar
Etichetele produselor Vegan
Înălțime 11.30 cm
Cod HS 21069092: --- Neobsahujúce mliečne tuky, sacharózu, izoglukózu, glukózu alebo škrob alebo obsahujúce menej ako 1,5 hmotnostného % mliečnych tukov, 5 hmotnostných % sacharózy alebo izoglukózy, 5 hmotnostných % glukózy alebo škrobu
Lățime 10.30 cm
Lungime 10.30 cm
Greutate brută 0.42 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Da
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Număr de bucăți pe palet 1 buc.
Greutate netă 0.30 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Alte categorii Alte suplimente
Nutriție sportivă

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți SWITCH ON Black Edition - BrainGains
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:SWITCH ON Black Edition - BrainGains
Rating-ul dvs
Gramaj (g) Aromă Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul