Sweet Syrups 300 g - Care Free

Evaluarea:
75 % of 100
75% (8)
Producător:

Sweet Syrups sunt siropuri gustoase, dulci și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aportul de calorii. Adăugați-le în smoothie-uri, băuturi proteice, cafea, mic dejun, clătite, iaurt și fructe. Acestea vă ajută la reducerea cantității de calorii pe care le consumați, fără a fi nevoie să sacrificați gustul. Acestea sunt disponibile în mai multe arome și nu conțin zahăr, grăsimi, gluten, lactoză și sunt îndulcite doar cu stevia.

Indisponibil pe termen lung

Sweet Syrups - sirop uimitor fără zahăr, grăsimi și gluten, care vă ajută să reduceți cantitatea de calorii, însă cu un gust minunat

Sweet Syrups sunt siropuri dulci și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aportul de calorii. Da, reducerea caloriilor în exces este un pas imens spre un fizic mai suplu și mai sănătos. Siropurile Care Free va ajută la reducerea cantității de calorii pe care le consumați, fără a fi nevoie să sacrificați gustul. Noi nu vrem să vă simți vinovați. Dorim să vă simțiți minunat. Sweet Syrups sunt disponibile în trei arome uimitoare și toate sunt fără zahăr - fără grăsimi - fără gluten - fără lactoză - îndulcite cu stevia.

 

Care Free Syrups

 

Sweet Chocolate Syrup: Siropul de ciocolată este completarea perfectă într-un bol cu fructe, peste clătite bogate in proteine sau în ceașca voastră de zi cu zi de latte macchiato. Asigurați-vă că aveți siropul de ciocolată cu voi în orice moment, astfel încât să puteți adăuga Care Free oriunde vă veți duce! Fără zahăr - fără grăsime - fără gluten - fără lactoză - îndulcit cu stevia.

 

Sweet Strawberry Syrup: Siropul de căpșuni este un lucru minunat. Adăugați aroma peste iaurt neîndulcit simplu. Se amestecă cu fulgi și nuci sau seminte și aveți un mic dejun delicios sănătos. Nu este nimic mai bun decât să începeți ziua cu un mic dejun sănătos. Siropul de căpșuni Care Free se potrivește perfect în orice dietă. Nu vă mai fie teamă de teama de calorii; de acum puteți începe să mâncați și cu accent pe gust. Fără zahăr - fără grăsime - fără gluten - fără lactoză - îndulcit cu stevia.

 

Sweet Caramel Syrup: Siropul de caramel este ideal pe întreaga suprafață a clătitelor voastre. Siropul de caramel Care Free nu conține practic nici o calorie și are un gust la fel de bun ca și siropul de caramel obișnuit, bonusul este că nu vă simțiți vinovați după ce îl consumați. Fără zahăr - fără grăsime - fără gluten - fără lactoză - îndulcit cu stevia.

 

Sweet Syrups și avantajele lor

  • siropuri cu gust foarte bun, fără calorii inutile
  • fără zahăr
  • fără grăsimi
  • fără gluten
  • fără lactoză
  • îndulcitor natural - stevia

 

Ingrediente

Aromă de Sweet Strawberry Syrup: Apă, agenți de îngroșare (celuloză, carboximetilceluloză de sodiu, gumă xantan, alginat, propan-1,2-diol), concentrate (ridichi, morcovi și coacăze negre), aromă ( aromă naturală de căpșuni), regulator de aciditate (acid citric), agenți de colorare (caramel natural), îndulcitor (sucraloză, glicozide derivate din steviol), conservanți (sorbat de potasiu).

 

Dozare

Utilizați la fel ca și pe alte siropuri. Doza recomandată este de 15 g.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (strawberry)per 100 g
Valoare energetică 31 kJ / 7,6 kcal
Grăsimi 0 g
   din care grăsimi saturate 0 g
Carbohidrați 1 g
   din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 0,09 g

 

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Sweet Syrups 300 g - Care Free
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Sweet Syrups 300 g - Care Free
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul