Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Super HD 120 caps - Cellucor

Producător: Cellucor

Super HD este cel mai modern stimulent termogen, ce combină efectele unui arzător de grăsimi cu un stimulent de pre-antrenament pentru furnizarea unei doze imense de energie şi concentraţie. Vă veţi simţi concentrat, plin de energie şi pregătit pentru a trece şi peste cele mai dificile antrenamente. Conţine cele mai eficiente substanţe pentru arderea grăsimii şi pentru furnizarea energiei intense.

Indisponibil pe termen lung

Super HD - un stimulent termogen modern şi inovativ, care combină efectele unui arzător de grăsimi cu un stimulent de pre-antrenament

Super HD este cel mai modern stimulent termogen de pe piaţă, care combină ingredientele pentru arderea grăsimilor şi compuşi nootropici pentru furnizarea unei doze imense de energie şi concentraţie. Pe durata utilizării Super HD vă veţi simţi concentrat, plin de energie şi pregătit pentru a trece şi peste cele mai dificile antrenamente. Super HD conţine Rauwolfia, fructe de Amla şi extract din Yohimbe, cele mai eficiente substanţe pentru arderea grăsimii şi furnizarea energiei.


super hd cellulor stimulent termogenic și arzător de grăsimi


În plus conţine şi IFAS503, un nou component care este format din trei inhibitori a sintazei de acizi graşi care are drept scop reducerea depozitării de grăsime. Începând cu lansarea sa pe piaţă din anul 2012 Super HD a devenit cel mai apreciat produs de ardere a grăsimilor şi a fost premiat ca "arzătorul anului" într-un sondaj de prestigiu al BODYBUILDING.com.


Super HD şi componentele sale eficiente

• SUPER HD INGREDIENTE IFAS503™ - un ingredient nou compus din trei inhibitori a sintazei de acizi graşi (FAS): Extract de Camellia sinensis, extract de Tubercul Fleeceflower și extract din vâsc chinezesc. Sintaza acizilor graşi este reglementată de insulina şi glucoza sanguină. Acizi graşi o dată formaţi sunt esterificaţi și stocaţi în celulele de grăsime ca o substanţă uleioasă numită triacilgliceroli. Inhibarea FAS poate întrerupe acest proces și poate reduce capacitatea organismului de a stoca grăsimea. În plus, mai multe studii clinice sugerează că aportul FAS are de asemenea, numeroase proprietăți indirecte în special pe neuroni hipotalamici, care pot contribui la susţinerea unui apetit sănătos.

 

• Capsimax™ - este un extract natural de ardei brevetat şi ultra concentrat. Utilizarea matricei proprii şi substanţelor aditive Capsimax™ oferă utilizatorilor o eficacitate maximă a capsaicinoidelor şi în acelaşi timp scade posibilitatea iritării stomacului sau gurii. Datorită acestui fapt elimină efectele secundare negative posibile a produselor tradiţionale cu ardei. În câteva studii clinice Capsimax™ a fost urmărit datorită efectului său asupra creşterii termogenezei induse, corectării apetitului şi susţinerii compoziţiei corporale sănătoase.


super hd cellulor stimulent termogenic și arzător de grăsimi


• Huperzia serrata [partea superioară] (1% Huperzine) (Toothed Clubmoss) este o sursă naturală a Huperzinei A, substanţă activă, care poate ajuta la susţinerea capacităţii de memorie, învăţare şi concentrare. Eficacitatea Huperzinei poate fi atribuită abilităţii sale de a inhiba puternic acetilcolinesteraze, enzimele care descompun acetilcolina in creier. Aşa ajută Huperzine acetilcolină care are un efect direct asupra stimulării neuronilor, ce susţin chiar câteva funcţii cerebrale.

 

• Rhodiola - adaptogen natural, o plantă care susţine energia mentală, rezistenţa, concentrarea și reducerea efectelor stresului moderat. Rhodiola poate avea, de asemenea, câteva efecte pozitive asupra performanței. În studii recente, Rhodiola este prezentată ca o substanţă ideală pentru utilizarea acidului gras şi pentru îmbunătățirea rezistenței fizice în timpul exercițiilor fizice.

 

• Rauwoliscine - intensifică nivelul de energie în organism și sprijină procesul de ardere a grăsimii corporale.


• N-acetyl-L-tyrozin - o formă mai rapid absorbabilă și biodisponibilă de L-tirozină. L-tirozina este un precursor aminoacidic al glandei suprarenale şi al hormonului de creștere, adrenalinei, dopaminei şi noradrenalinei. Acești hormoni susţin dezvoltarea și pot contribui la creşterea energiei și vigilenței mentale.


Cofeina - este un suporter psihoactiv puternic. Cofeina stimulează sistemul nervos central, combate semnele de oboseală și face totul posibil pentru a crește şi a energiza atenția. Amla Fruit Extract este un fruct, cunoscut sub numele de agrişe indiene, care conține mai mulți compuși activi care susţin abilități de energie psihică și de memorie mentală.


• Extract din păpădie (Dandelion) -  un diuretic natural. În afară de efectele sale cunoscute de vindecare holistică, păpădia conţine substanţe diuretice, aşa-numite taraxasteroli, care cresc excreția excesului de apă.

  super hd cellulor stimulent termogenic și arzător de grăsimi

 

• Evodiamine - un extract din plante, care poate ajuta la reducerea acumulării de grăsimii și susţine metabolismul. Evodiamine susţine producția energiei termice a corpului și crește temperatura corpului în timp ce acesta este în repaus, îmbunătățește eliminarea crescută a caloriilor din grăsimi, care sunt arse pentru energie. Evodiamine este, de asemenea,un diuretic mediu.

 

• Niacinamida - o vitamină B-complex solubilă în apă. Niacina sau acidul nicotinic, de asemenea, cunoscut sub numele de vitamina B3, susţine mobilitatea articulaţiilor, rezistenţa musculară şi sistemul nervos. Niacinamida, de asemenea, ajută la reducerea oboselii musculare și crește capacitatea maximă de lucru a muşchiilor.

 

• Piridoxal fosfat - în general cunoscut sub numele de P5P, forma activă a vitaminei B6. P5P nu necesită conversie în ficat și, prin urmare, este forma preferată a acestui nutrient. Vitamina B6 suportă mai multe funcții ale corpului, inclusiv metabolismul energetic, funcţia neurotransmiţătorilor şi creşterea masei musculare.


• Vitamina B12 - susţine metabolismul celular şi formarea energiei. Vitamina B12 de asemenea susţine şi funcţionarea sănătoasă a sistemului nervos şi hematopoieza.

 

Super HD şi beneficiile sale

  • un stimulent inovativ termogen
  • susţine arderea grăsimilor
  • conţine nootropice eficiente
  • asigură o furnizare imensă de energie
  • controlează apetitul
  • susţine focalizarea mentală şi concentrarea

  super hd cellulor stimulent termogenic și arzător de grăsimi

 

Dozare

Pentru stabilirea toleranței, luați 1 capsulă dimineața pe stomacul gol, iar cealaltă aproximativ 5-6 ore mai târziu. Ulterior poate fi adăugată o cantitate suplimentară de 1 capsulă dimineața (adică 2 capsule dimineața și una după-amiază). Nu depășiți o doză de 3 capsule la 24 de ore. Nu administraţi cu 6 ore înainte de culcare. Pe durata administrării, consumaţi o cantitate suficientă de lichide. HD Super poate fi administrat timp de 8 săptămâni, după care trebuie să luați o pauză de minim 4 săptămâni.


Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (1 caps)
Niacină 10 mg
Vitamina B6 5 mg
Vitamina B12 25 mcg
Amestec Super HD Nootropic & CNS Support 
Cofeină anhidră 160 mg
N-Acetil-L-tirozină 150 mg
Toothed Clubmoss (planta întreagă) 2,5 mg
Amestec Super HD ThermoSculpting
Merişor (Vaccinium macrocarpon) extract din fruct 100 mg
IFAS50™ (Camellia sinensis extract din frunză, Floare de lână (polygonun multiflorum Thunb.) extract din floarea de rădăcină, Vâsc chinezesc (Loranthus parasiticus) extract din tulpină) 62,5 mg
Amla (Phyllanthus emblica) extract din fructe 37,5 mg
Citrus aurantium (portocală amară – fruct necopt) 33,33 mg
Ardei roşu (Capsicum annum L.) extract din fructe (2% capsaicinoide) (Capsimax) 15 mg

 

Alţi componenţi

Învelișul capsulei (gelatină și dioxid de titan), celuloză microcristalină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu. IFAS50³ ™ este o marcă comercială a societăţii Integrity Nutraceuticals și este protejat de brevetul SUA #7674484.

 

Atenţie

Păstraţi preparatul într-un loc uscat, fără acces la lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu este potrivit pentru femeile gravide şi cele care alăptează, nici pentru copiii cu vârsta sub 15 ani. Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită. Nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Recenzii clienți

Super HD 120 caps - Cellucor

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Super HD 120 caps - Cellucor
Rating-ul dvs
Fabricat în
Statele Unite ale Americii
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Super HD 120 caps - Cellucor

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul