Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament Thor - GymBeam

Producător: GymBeam
Evaluarea:
84 %

Thor este noul stimulent hardcore de pre-antrenament bazat pe ingrediente dovedite și eficiente, cum ar fi Beta Alanina, Arginina, L-citrulina malat, taurină și altele. Nu numai că vă energizează, dar, de asemenea, crește nivelul de oxid nitric, pentru a promova rezistența musculară și performanța. Veți simți puterea, energia nebună și dorința de a împinge propriile limite.

Atenție! Thor este într-adevăr un stimulent puternic, pentru început este recomandat să se ia doar o cupă, pentru a se testa toleranta la produs. 

Stoc epuizat Disponibil începând cu: 25 oct. 2021
Preț estimat 60,90 Lei

Stimulentul de pre-antrenament Thor, îți oferă energie și îți sporește dorința pentru a îți depăși propriile limite. Antrenați-vă cu putere!

Stimulentul de pre-antrenament Thor este noul supliment hardcore, fără creatină, bazat pe ingrediente dovedite și eficiente, cum ar fi Beta Alanină, Arginină, L-citrulina malat, taurina, cofeina și altele. Doar o singură doză din această formulă unică, vă oferă în 20 de minute energia necesară și astfel veți fi pregătit pentru cele mai dificile antrenamente.

  Thor - GymBeam

 

Thor nu numai că previne oboseala și te energizează pentru antrenament, dar și sprijină rezistența musculară și îmbunătățește performanța. Componentul cofeină vă crește capacitatea de concentrare și ingredientele cum ar fi AAKG, vor crește nivelul de oxid nitric din mușchi. Niacina îmbunătățește mobilitatea articulatiilor, forța musculară si funcția sistemului nervos. Ești gata pentru o doză bună de fier? După ce luați Thor, veți simți puterea, explozia nebună de energie din corp și dorința de a împinge propriile limite. Nimic nu vă poate sta în cale! Loviți cu putere cu ciocanul lui Thor!

 

Thor și ingredientele sale eficiente

 • Beta alanina este un aminoacid care sporește nivelul de energie, susține rezistența musculară si îmbunătățește performanța. Oboseala este o barieră mare, previne acumularea de acid lactic în mușchi, care să permită organismului sa funcționeze mai bine și mai mult.
 • AAKG (Arginina-Alfa-Ketoglutarat) este o formă de arginină, care sprijină producția de hormon de creștere și a insulinei. Este NON donator, prin urmare, crește producția de oxid nitric, îmbunătățește circulația sângelui și pompează mușchii, pentru a ameliora rezistența și transportul de nutrienți în mușchi.
 • Citrulina Malat este o combinație de aminoacizi malat și L-citrulină, care cresc producția de energie, îmbunătățește rezistența la oboseala, îmbunătățește regenerarea si nivelul de energie.
 • Taurina este un aminoacid neesențial, care, în plus față de hidratare, îmbunătățește functionarea creierului, performanțele atletice, promovează recuperarea mai rapidă și regenerarea, arderea grăsimilor.
 • Glicerolul Monostearat crește fluidul extracelular, reține apa și  provoaca pomparea mușchilor,
 • Ginsengul siberian este bogat in minerale si oligoelemente. Regenerează rapid epuizarea fizică și mentală, sprijină rezistența organismului la influențele negative ale mediului și ajută la reducerea zahărului din sânge și a nivelului de colesterol și îmbunătățirea sistemului nervos central.
 • Cofeina este un stimulent psihoactiv, care stimulează sistemul nervos central, la rândul său, elimină oboseala, crește nivelul de concentrare și energie.
 • Niacina, vitamina B3 solubilă în apă îmbunătățește mobilitatea articulatiilor, forța musculară si funcția sistemului nervos. Acesta reduce oboseala musculara și crește capacitatea maximă de lucru.

                                                                               

thor pre-workout stimulant gymbeam

                            

Stimulentul pre-antrenament Thor si avantajele sale

 • stimulent hardcore pentru pre-antrenament,
 • conține o formulă foarte concentrată,
 • susține îmbunătățirea performanței sportive,
 • îmbunătățește puterea musculară si rezistența,
 • previne oboseala și incită la antrenament,
 • susține regenerarea și recuperarea după antrenament,
 • sprijină funcțiile cerebrale,
 • nu conține carbohidrați,
 • nu conține creatină.

 

Pentru cine este potrivit?

Este ideal pentru sportivii de peste 18 ani care au nevoie să sprijine corpul cu o doză bună de energie. Dat fiind faptul că promovează eficiența, crește vigilența și concentrarea, vă pregătește pentru antrenament și chiar nu simțiți efortul fizic.

 

Ingrediente

Aromă de pepene roșu: Beta-alanină, L-citrulină DL-malat (1:1), complex A-AKG (L-arginină, alfa-cetoglutarat de calciu), taurină, glicerol monostearat, extract de portocală amară (Citrus aurantium) (standardizat la 2,33 % sinefrină), cafeină anhidră, extract de rădăcină de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) (standardizat la 0,5% Eleutheroside), nicotinamidă (vitamina B3), regulator de aciditate (acid citric), aromatizant, agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu, sare de calciu de acid ortofosforic), îndulcitor (sucraloză), colorant (roșu de sfeclă roșie). 

Aromă de lâmâie și lime: Beta-alanină, L-citrulină DL-malat (1:1), complex A-AKG (L-arginină, alfa-cetoglutarat de calciu), taurină, monostearat de glicerol, extract de portocală amară (Citrus aurantium) (standardizat la 2,33 % sinefrină), cafeină anhidră, pudră de rădăcină de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) (standardizat la 0,5% eleuterozide), nicotinamidă (vitamina B3), regulator de aciditate (acid citric), aromatizant, agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu, sare de calciu de acid ortofosforic), îndulcitor (sucraloză), colorant (beta caroten).

Aromă de căpșuni și kiwi: Beta-alanină, L-citrulină DL-malat (1:1), complex A-AKG (L-arginină, alfa-cetoglutarat de calciu), taurină, glicerol monostearat, extract de portocală amară (Citrus aurantium) (standardizat la 2,33 % sinefrină), cafeină anhidră, pudră de rădăcină de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) (standardizat la 0,5% eleuterozide), nicotinamidă (vitamina B3), regulator de aciditate (acid citric), aromatizant, agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu, sare de calciu de acid ortofosforic), îndulcitor (sucraloză), colorant (roșu de sfeclă roșie).

Aromă de mango și fructul pasiunii: Beta-alanină, L-citrulină DL-malat (1:1), complex A-AKG (L-arginină, alfa-cetoglutarat de calciu), taurină, monostearat de glicerol, extract de portocală amară (Citrus aurantium) (standardizat la 2,33 % sinefrină), cafeină anhidră, pudră de rădăcină de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) (standardizat la 0,5% eleuterozide), nicotinamidă (vitamina B3), regulator de aciditate (acid citric), aromatizant, agenți anti-aglomerare (dioxid de siliciu, sare de calciu de acid ortofosforic), îndulcitor (sucraloză), colorant (beta caroten).

 

Mod de administrare

Pentru a evalua toleranța dvs. mai întâi încercați 1 cupă dizolvata în 200 ml de apă cu 20 de minute inainte de antrenament.

Dupa examinarea toleranței, portia poate fi augmentată la 2 cupe= 14 g dizolvate în 250 ml de apă rece cu 20 de minute inainte de antrenament. Niciodată nu depășiți doza recomandată în decurs de 24 de ore. Deoarece conține cofeină, nu este recomandată seara sau cu cinci ore inainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutriționale2 cupe cu vârf (14 g)
Beta-alanină 4000 mg
L-Citrullină DL-Malat 1:1 2600 mg
L-arginină alfa cetoglutarat (AAKG) 1400 mg
Taurină 700 mg
Glicerol monostearat 400 mg
Extract de portocală amară (Citrus aurantium)  300 mg
- Sinefrină 7 mg
Cafeină anhidră 300 mg
Pudră de rădăcină de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus)  200 mg
- Eleuterozide 1 mg
Vitamina B3 70 mg

 

Atenție

Suplimentul este destinat persoanelor de peste 18 ani. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate sau care alăptează. Dacă aveți una dintre următoarele afecțiuni: presiune ridicată sau scăderea tensiunii arteriale, aritmii cardiace, probleme de inima de orice fel , disfuncții hepatice, diabet, tulburări mentale, probleme de prostată sau de respirație, contactați-va medicul pentru recomandări, înainte de a lua acest supliment. 

În nici un caz să nu amestecați cu alcool sau droguri! Reduceți aportul de cofeină din alte surse (de exemplu cafea, ceai, etc). Nu servește ca un substitut pentru o dietă variată și diversă. Se depozitează într-un loc uscat și nu la îndemâna copiilor. Vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni și urmați doza recomandată. Acest supliment nu conține substanțe de dopaj. Înainte de a începe orice efort fizic, consultați-vă cu un antrenor.

Avertizare cu privire la eventualele bucăți din produs! Produsul conține substanțe care sunt clasificate ca fiind „higroscopice“. Aceasta înseamnă că ele absorb umezeala din mediul înconjurător, ce poate avea ca rezultat aglomerarea de pulbere în blocuri dure. Este un comportament perfect normal și previzibil al acestor componente și nu înseamnă că produsul este deteriorat, călirea nu afectează eficacitatea produsului. Aceste cocoloașe se consumă cu ușurință și în mod normal. Pentru a încetini efectul higroscopic, depozitați produsul într-un loc rece, uscat, ferit de umiditate (nu în frigider). 

                           

Alergeni: Poate conține urme de lapte, soia, ouă și alune.

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament Thor - GymBeam

Evaluarea globală a produsului

84%
84%
Scor mediu din 222 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

91.7 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

60.0000 %
34 clienți consideră această recenzie utilă
13 clienți nu consideră această recenzie utilă
Eu simt cum ma pompeaza abia dupa 3 doze, nu obosesc atat de repede. Dar, aproximativ 2 ore după antrenament, imi este rău, imi vine să vomit sau ma ia cu lesin. Toată lumea trebuie să-l încerce. Nu actioneaza pentru toti la fel.

Considerați utilă această recenzie?

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

20.0000 %
10 clienți consideră această recenzie utilă
8 clienți nu consideră această recenzie utilă
Aroma de pepene dupa gustul meu este oribilă, iar ca și putere, am pus 2 cupe și nu prea am simțit mare lucru...

Considerați utilă această recenzie?

Toate recenziile Stimulent de pre-antrenament Thor - GymBeam

 1. 60%

  Remus

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Asa si asa
  Eu simt cum ma pompeaza abia dupa 3 doze, nu obosesc atat de repede. Dar, aproximativ 2 ore după antrenament, imi este rău, imi vine să vomit sau ma ia cu lesin. Toată lumea trebuie să-l încerce. Nu actioneaza pentru toti la fel.
 2. 100%

  Catalin-Marian

  Client real

  Punctele clientului: 3

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Un review dupa 5 cutii de THOR
  Folosesc acest pre-workout de peste 6 luni, sunt la a 5 a cutie si la a 3 a aroma incercata. Initial am plecat de la watermelon, am ajuns la lemon lime si m-am oprit la mango maracuja pe care o consider potrivita pentru mine. Poate o sa incerc si strawberry - kiwi, desi cred ca cea de mango o sa ramana mult timp preferata mea.

  Personal folosesc 2 cupe inainte cu 20 de minute de antrenament, combinat cu PRO AMINO 1 cupa in timpul antrenamentului. In cazul in care merg prea tarziu la sala, gen dupa ora 18:00, folosesc 1 singura cupa de THOR. Mare atentie sa nu fie combinat cu alte produse care contin cofeina (NERO Fat Burner, Green Tea, etc).

  Pentru mine, la o greutate de 73kg, personal merg undeva la 350mg, maxim 400mg (foarte rar) de cofeina pe zi, un 5mg de cofeina per kg corp.

  1 singur antrenament (in 6 luni) din neatentie, am uitat sa-mi prepar pre-workout-ul si a fost o diferenta uriasa ca si intensitate si volum de antrenament.

  **Beta-Alanina provoaca mici furnicaturi la nivelul buzelor.
  ***Produsul are in interior un mini-saculet antiumezeala. In caz ca va ganditi sa il scoateti de acolo sau sa scoateti 1-2 cupe de THOR pentru a imprumuta unui partener de antrenament ... ar fi bine sa va grabiti cu el. Scos din cutie si pus in alt recipient fara acel saculet, absoarbe apa din umezeala si se intareste, transformandu-se intr-o pasta gen guma de mestecat.
 3. 100%

  Adrian

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Se simte efectul
  Am folosit doar mosta primita cadou cu o comanda de proteine. La 30 min dupa ce am baut-o am simtit furnicaturile specifice la nivelul pielii si starea de oboseala a inceput sa dispara. Am avut energie pe toata durata antrenamentului. Un antrenament intens cu pauze scurte intre serii. Recomand produsul.
 4. 100%

  Villy

  Client real

  Punctele clientului: 952

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  strong af
  chiar ca e cel mai strong:)) chiar real strong. va recomand eu sa nu luati mai mult decat scrie!
 5. 80%

  Petru Silviu

  Client real

  Punctele clientului: 4

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Se poate si mai bine. Am avut si mai bun dar l-as recomanda si pe Thor per total.
  Bun dar este loc de mai bine!
 6. 20%

  Nu recomand.

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Nerecomandat
  Nu recomand, cel putin nu cel cu pepene.
  Aroma de pepene dupa gustul meu este oribilă, iar ca și putere, am pus 2 cupe și nu prea am simțit mare lucru...
 7. 100%

  Bibi

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Incredibil!
  De la prima utilizare am simtit de parca as putea alerga un maraton! Recomand, este foarte eficient si este si gustos!
 8. 100%

  Bogdan

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Bun, recomand
  Bun, gustul de lamaie si lime groaznic, la 2 cupe bagate simti ca isi face treaba
 9. 100%

  Catalin Cap

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Excelent
  Il folosesc de o luna, inainte am folosit thor fuel + vitargo, insa Thor e muuuuult mai puternic. Dupa 12 ore de munca in soare si praf sunt ca nou pentru antrenament. Exista alte produse mai puternice, dar si pretul e dublu, sau chiat mai mult. Nici nu recomand mai mult de atat, eu nici macar nu folosesc 2 cupe (14 gr cum zic ei). Il cantaresc pe cantR (amintiri neplacute cu alte preworkout-uri), si pun 11-12 gr, avand o greutate de 85 kg.
 10. 100%

  Mario

  Client real

  Punctele clientului: 3

  Adăugat:

  Considerați utilă această recenzie?

  Recomandat
  Cel mai buna pre workout ,după 8 ore de munca 2 Cupe și ma simt de parca nu am făcut nimic toată ziua pe lângă asta îți da și un stimul având forța mai multe pe perioada antrenamentului ,eu îl beau la 17-18 iar seara ma culc fără probleme la 22-23, cele
  10/10

Items 1 to 10 of 22 total

Pagina
Arată per pagină
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Thor - GymBeam
Rating-ul dvs

Aromă

Fabricat în
EU
Fără ambalaj din plastic
Nu
Înălțime
11.00 cm
Lățime
9.00 cm
Lungime
9.00 cm
Greutate brută
0.33 kg
Grup de arome
fructe
Număr de bucăți per pachet
10 buc.
Număr de bucăți pe palet
1200 buc.
Greutate netă
0.21 kg
Cod HS
Transport
EAN
8588006485813
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Etichetele produselor
Vegan
Fără OMG
Da
BIO
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Nu
Vegetarian
Da
Vegan
Da
Amestec
Mix
Formă
Pudră
Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
Distribuitor
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament Thor - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul

Questions and answers about product Stimulent de pre-antrenament Thor - GymBeam

1. Întrebare:
Problema

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

De ce pe ambalaj scrie 210 g 30 de serviri si la doza scrie 14 grame ...30 de serviri sunt doar daca folosesti cate 7 g
Răspuns:
Laura

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

O portie este echivalentul a doua serviri ce insumeaza aprox. 14g de produs.

Cu stima,
Echipa GymBeam
2. Întrebare:
Ce conține ?

Adăugat

Considerați utilă această întrebare?

Buna ziua ,luând in calcul tabelul cu ingrediente ,dacă adunam gramajele îmi iese 9,97 gr , restul pana la 14 gr ce reprezintă ?
Răspuns:
Anca

Adăugat

Considerati util acest răspuns?

Buna ziua,

Ingrediente
Aroma de pepene: Beta-alanina, L-citrulina DL-malat (1:1), A-AKG complexe (L-arginină, calciu alfa-ketoglutarat), taurină, emulgator (glicerol monostearat), portocala amară (Citrus aurantium) extract de fructe 100% (mod standardizat 5% sinefrină și 35% hesperidina), cofeină anhidră, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) extract de rădăcină (standardizat 1% eleuterozidov), niacina (vitamina B3), acid citric, maltodextrină, agent anti-aglomerant (dioxid de siliciu), îndulcitor (sucraloza), agent anti-aglomerant (sarea de calciu a acidului ortofosforic), coloranți.Aromă de lămâie și lămâie verde: Beta-alanina, L-citrulina DL-malat (1:1), A-AKG complexe (L-arginină, calciu alfa-ketoglutarat), taurină, emulgator (monostearat de glicerol), portocala amara (Citrus aurantium) extract 100% fructe (mod standardizat 5% sinefrină și 35% hesperidina), cofeină anhidră, ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) extract de rădăcină (standardizat 1% eleuterozidov), niacina (vitamina B3), acid citric, maltodextrină, agent anti-aglomerant (dioxid de siliciu), îndulcitor (sucraloza), agent anti-aglomerant (sarea de calciu a acidului ortofosforic), coloranți, aromatizanți.

Cu stima,
Echipa GymBeam

Antrenament eficient de 6 minute pentru abdomen realizat acasă

Un abdomen tonifiat este un simbol al unei bune condiții fizice și, în plus, ajută la îmbunătățirea posturii. Antrenamentul nostru eficient pentru abdomen durează foarte puțin timp și necesită doar o saltea pentru exerciții.

Cum să vă antrenați cu un set de suspensie? Descoperiți exerciții eficiente pentru întregul corp

Un set de suspensie vă permite să vă tonifiați partea superioară a corpului, să vă dezvoltați masa musculară și să pierdeți în greutate în mod eficient. Noi vă vom arăta cum să faceți acest lucru.

Scăpați de grăsimea abdominală și fiți în formă cu ghidul nostru simplu

V-ați dorit mereu să slăbiți și să aveți un abdomen tonifiat, dar nu ați știut cum? Atunci, nu ezitați să consultați aceste 13 sfaturi care vă vor ajuta în cee ace privește alimentația, antrenamentul și alte aspecte pentru a avea un abdomen plat.

Pierderea în greutate, creșterea performanței sportive și alte 8 motive pentru a începe să săriți coarda

Săritul corzii o să vă ajutr să fiți în formă, să slăbiți și să vă îmbunătățiți starea de spirit. În acest articol veți afla despre celelalte avantaje ale acestei activități și vă vom oferi un ghid complet despre cum să începeți să faceți acest lucru.

Items 1 to 26 of 26 total