Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament Wod Crusher Fire Works 360 g - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
80 %

Wod Crusher Fireworks este un stimulent de pre-antrenament, care vă va pregăti pentru cele mai dure antrenamente. Datorită celor 10 ingrediente, active asigură concentrarea mentală și promovează o creștere a performanțelor atletice. Acesta conține cantități semnificative de vitamina C, care contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar și nervos, de asemenea amortizează oboseala și sentimentul de epuizare. Are o solubilitate excelentă și un gust minunat!

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 81,00 Lei

Wod Crusher FIREWORKS - stimulent de pre-antrenament cu 10 ingrediente active pentru sprijinul concentrației și creșterea performanțelor sportive

Wod Crusher Fireworks este un stimulent de pre-antrenament, care asigură concentrare și optimizarea diferitelor sisteme esențiale, datorită celor 10 componente valoroase. În dezvoltarea a FIREWORKS-ului, cel mai important criteriu a fost realizarea creșterii funcționale a performanței sportive. Caracteristica produsului este o solubilitate excelentă și un gust minunat!


Fire Works

Formula nu conține creatină, pentru utilizarea sa - o dozare precisă - utilizatorul însuși se poate decide. FIREWORKS, pe baza acestor fapte, se poate considera ca o formulă cu adevărat energizantă și multilaterală. Produsul conține și cantități mari de vitamina C, care contribuie la funcționarea corectă a sistemului imunitar și nervos, de asemenea, la amortizarea oboselii și a sentimentului de epuizare. În plus, ajută la menținerea activității imunitare normale în timpul antrenamentului și după antrenament (acest efect pozitiv poate fi realizat prin utilizarea de plus 200 mg de vitamina C, mai mult decât aportul dozei zilnice recomandate de vitamina C)!

 

Wod Crusher Fireworks și beneficiile sale

  • stimulent de pre-antrenament din 10 ingrediente active
  • susține concentrarea mentală
  • are o solubilitate excelentă și un gust minunat
  • conținut ridicat de vitamina C
  • îmbunătățește performanța funcțională sportivă

 

 

Dozare

Se amestecă 12 g cu 400 ml de apă rece și se consumă cu 30-60 de minute înainte de antrenament sau ori de câte ori aveți nevoie de stimulare și energie.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 doză (12 g)
Calorii20 kcal
Carbohidrați5 g
 din care zahăruri5 g
Vitamina C230 mg
Vitamina B32,6 mg
Cofeină100 mg
FIREWORKS booster matrix3985 mg
Arginín Accelerator komplex2050 mg
L-arginină clorhidrat, alfa ketoglutarat de calciu
Carnitine Carrier Blend750 mg
Acetil L-carnitină HCl, L-carnitină L-tartrat
“FIREWORKS” Auxiliary Complex1185 mg
Acid ascorbic, bitartrat de colină, L-glutamină, nicotinamidă, L-ornitină HCI

 

Alte ingrediente

Dextroză, L-arginină HCI, arome (zmeură, lămâie), regulator de aciditate (acid citric), L-carnitină L-tartrat, L-glutamină, acetil L-carnitină HCl, L-ornitină HCl, acid ascorbic, colină bitartrat, îndulcitori artificiali (sucraloză, acesulfam K), cofeină anhidră, alfa-cetoglutarat, calciu, coloranți (riboflavină), nicotinamidă.

 

Atenție

Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și cele care alăptează. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu există nici un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați în condiții uscate la 25°C, feriți produsul de lumina directă a soarelui și de îngheț. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Avertisment de alergeni: Fabricat într-o companie ce procesează lapte, soia, albușuri de ou, gluten și arahide.

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament Wod Crusher Fire Works 360 g - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Wod Crusher Fire Works 360 g - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Fără ambalaj din plastic
Nu
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Greutate brută
0.53 kg
EAN
728633109807
Cod HS
21069098
Lungime
14.00 cm
Lățime
10.00 cm
Înălțime
10.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament Wod Crusher Fire Works 360 g - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul