Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament N.O.-Xplode XE Edge 263 g - BSN

Producător: BSN
Evaluarea:
74 %

N.O. Xplode XE™ Edge este un stimulent de pre-antrenament de generaţie nouă, care conţine extracte din plante tradiţionale chinezeşti, substanţe active, precum cofeină, beta alanină şi citrulină pentru susţinerea energiei şi îmbunătăţirea concentraţiei. Adaosul de vitamine contribuie la un metabolism energetic mai rapid. În plus, creşte nivelul NO, garantează o pompare maximă, dar şi alimentarea cu sânge a mușchilor, îmbunătățind performanța.

În stoc
Preţ special   85,90 Lei Preț normal   0,00 Lei Taxa de livrare de la 9.00 Lei
(Transport GRATUIT pentru comenzile peste 300.00 Lei)

N.O. Xplode XE Edge - un stimulent de pre-antrenament de generaţie nouă, cu un conţinut de plante tradiţionale chinezeşti, substanţe active şi vitamine

N.O. Xplode XE™ Edge este un stimulent de pre-antrenament de generaţie nouă, fiind rezultatul căutărilor unui amestec unic, care ar putea garanta un antrenament cât mai intens. Extractele din plante tradiţionale chinezeşti Euphoria Longan, Linder Aggregat sau Rhodiola Rosea au fost combinate cu 200 mg de cofeină, 1,6 g de beta alanină şi 1 g de citrulină pentru susţinerea energiei şi îmbunătăţirea concentraţiei. Adaosul de vitamine B1, B6, B12, niacină şi acidul pantotenic contribuie la un metabolism energetic mai rapid. N.O.-Xplode XE™ Edge este cu un pas înainte în evoluţia stimulentelor de pre-antrenament.

           

N.O.-Xplode XE Edge

          

N.O.-Xplode XE™ Edge şi beneficiile sale

  • creşte nivelul de NO
  • garantează o pompare maximă şi alimentarea cu sânge a mușchilor
  • creşte concentraţia
  • furnizează o energie extremă
  • creşte intensitatea şi performanţa la antrenament

           

Ingrediente

Acizi (acid citric, acid malic), beta-alanină precum CarnoSyn ®, L-citrulină, regulator aciditate (carbonat de sodiu, carbonat de potasiu), agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu, silicat de calciu), aromă, colină bitartrat, L-tirozină, acetil L-carnitină HCI, N-acetil cisteină, glicerofosfat de magneziu, glicerofosfat de calciu, cofeină, Euphoria-longan extract din fructe, clorhidrat de piridoxină, colorant (Curcumin), L-teanină, Lindera Aggregata extract din rădăcină, Rhodiola rosea extract din rădăcină, complex de bioflavonoide de grapefruit, extract de semințe de struguri (Vitis vinifera, semințe), îndulcitori (sucraloză, acesulfam K), Citicolină (Cognizin®), monostearat de glicerol, nicotinamidă, Panax notoginseng extract din rădăcină, Spirulină pudră, D-pantotenat de calciu, cianocobalamină, colecalciferol , acid folic, clorhidrat de tiamină.

        

Mod de administrare

Dizolvaţi 1 cupă (10,5 g) în 200 ml de apă. Amestecaţi, nu agitaţi! Pentru obţinerea celor mai bune rezultate, consumaţi cu 10-20 de minute înainte de antrenament.

           

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale (green apple)1 cupă(10,5 g)
Valoare energetică 69 kJ / 16 kcal
Vitamina D 11 μg
Vitamina B1 2 mg
Niacină 30 mg
Vitamina B6 1,4 mg
Acid folic 200 μg
Vitamina B12 6 μg
Acid pantotenic 10 mg
Beta-alanină (Carnosyn) 1,6 g
Citrulină 1 g
Tirozină 500 mg
Acetil L-carnitină HCl 375 mg
N-Acetil Cisteină 300 mg
Teanină 100 mg
Colină Bitartrat 500 mg
Glicerofosfat de calciu 200 mg
Glicerofosfat de magneziu 100 mg
Cofeină 200 mg
Euphoria Longana 200 mg
Lindera Aggregata 100 mg
Citicolină (Cognizin) 50 mg
Rhodiola Rosea 100 mg
Extract din seminţe de struguri 75 mg
Glicerol monostearat 50 mg
Bioflavonoide de grapefruit 25 mg
Panax notoginseng 25 mg

          

Atenţie

Supliment alimentar, produs alimentar destinat alimentației speciale. Ideal pentru sportivi. Produsul nu poate înlocui o alimentaţie variată. Conține cafeină - nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și cele care alăptează, nu este potrivit pentru persoanele cu hipertensiune arterială sau alte boli cardiovasculare. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și femeile care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc uscat, sub 25°C, ferit de razele soarelui. A se feri de îngheţ. Nu conţine ingredientele cu caracter de dopping. Producătorul nu răspunde de daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Beta Alanina si niacina pot provoca furnicături inofensive temporare sau creşteri de temperatură corporală. Este indicat numai persoanelor adulte şi sănătoase cu vârsta de peste 18 ani.

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament N.O.-Xplode XE Edge 263 g - BSN

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament N.O.-Xplode XE Edge 263 g - BSN
Rating-ul dvs

Aromă

Product detail
Greutatea brută kg
Greutatea netă kg
înălţime cm
lăţime cm
lungime cm
EAN
HS Code
Categorii
Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament N.O.-Xplode XE Edge 263 g - BSN

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul