Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament CellEx Unlimited - Amix

Producător: Amix

CellEx™ Unlimited este un supliment, ca o "pompă" extremă de pre-antrenament, datorită complexului Muscle Cell & N.O. Această formă unică vă redă mai multă energie și susține o intensitate mai mare în timpul antrenamentului. Oferă o creștere mai rapidă a mușchilor, regenerare și rezistență mai lungă.

Indisponibil pe termen lung

CellEx Unlimited - supliment de pre-antrenament pentru pomparea maximă a mușchilor, ce vă dă mai multă energie și va susține intensitatea antrenamentului

CellExUnlimited este ca o "pompă" extremă pentru pre-antrenament, datorită complexului Muscle Cell & N.O. Această formă unică vă va oferi mai multă energie și va susține o intensitate mai mare în timpul antrenamentului. CellEx™ Unlimited crește nivelul NO în fluxul sanguin și va asigura transportul si utilizarea nutrienților in mod eficient, și de asemenea, oxigenarea țesutului muscular. Acest lucru permite creșterea masei musculare mai rapid, si o regenerare și rezistență indelungată! Este partenerul de sparring de neînlocuit, fără de care un sportiv profesionist, de înaltă clasă, nu se va descurca. Maltodextrina utilizată susține și mai mult transportul substanțelor active în celulele musculare.

 

CellEx Unlimited amix - stimulent de pre-antrenament si pompa

 

CellEx™ Unlimited și beneficiile lui

  • stimulent extrem de pre-antrenament 
  • oferă energie pe durata intregului antrenament
  • îmbunătățește concentrarea asupra performanței
  • susține pomparea maximă a mușchilor
  • ajută la o mai bună aprovizionare a mușchilor cu nutrienți si oxigen

 

Ingrediente

Maltodextrină, corector de aciditate: acid citric; L-arginină- a-ketoglutarat (A-AKG), Tri-creatină malat, L-glutamină alfa ketoglutarat, N-acetil-L-glutamină, L-citrulină malat, Taurină, creatină - Kre-Alkalyn®, beta-alanină - CarnoSyn®, HCI betaină, cofeină anhidră, extract de scorțișoară (Cinnulin®), corector de aciditate: carbonat de calciu; aromatizanți, coloranți: extract din sfeclă roșie, di-calciufosfat, fosfat Di-sodic, fosfat Di-potasic, îndulcitori: sucraloză (Splenda®) și acesulfam-K, agent anti-aglomerant: dioxid de siliciu.

 

Mod de administrare

Amestecați 1 măsură (26 g) cu 200-300 ml apă și utilizați cu circa 30-45 de minute înainte de efortul fizic.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de fruit punch)1 doză (26 g)
Valoare energetică384 kJ / 90 kcal
Grăsimi< 0,5 g
 din care grăsimi saturate< 0,2 g
Carbohidrați13,8 g
 din care zaharuri1,1 g
Proteine7,4 g
Sare< 0,2 g
Calciu125 mg
Fosfor180 mg
CellEx MC & N.O.7710 mg
Cre-Alcalină, beta-alanină (CarnoSyn), L-arginină Alfa-ketoglutarat (A-AKG), tri-creatină malat, l-citrulină malat, taurină micronizată, betaină clorhidrat, cofeină anhidră, Cinnulin PF (Aqueous Cinnamon Extrakt) (coajă).
CellEx Double-Glutamatrix2000 mg
L-glutamină alfa-ketoglutarat (Glut-AKG), N-acetil L-glutamină
CellEx PhosphoMatrix800 mg
di-fosfat de calciu, di-fosfat de potasiu, di-fosfat de sodiu

 

Atenție

Nu este potrivit pentru tulburări metabolice, cu un nivel crescut de arginină. Nu este potrivit pentru diabetici și persoanele cu probleme respiratorii (ex. Astm), boli cardiace, vasculare, hepatice, renale. Nu se recomandă persoanelor cu hipertensiune/hipotensiune arterială și diabeticilor. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu servește ca un substitut pentru o dietă variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați la loc uscat și la o temperatură de 25°C; feriți de razele directe ale soarelui și de îngheț. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Consulati-vă cu medicul înainte de a lua acest supliment.

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament CellEx Unlimited - Amix

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament CellEx Unlimited - Amix
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament CellEx Unlimited - Amix

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul