Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament Assault Sport - MusclePharm

Producător: Muscle Pharm
Evaluarea:
89 %

Assault Sport este un stimulent pre-antrenament cară vă oferă o pregătire completă pentru orice dificultărţi în timpul antrenamentului. Are un efect direct dovedit în creşterea masei musculare curate, forţei, îmbunătăţirea performanţei şi o regenerare mai rapidă. Conţine creatină monohidrat, beta alanină, betaină, cofeină şi acetil-l-carnitină. Assault Sport Series setează noi standarde în preparate de pre-antrenament. 

Stoc epuizat
Preț estimat 79,00 Lei

Assault Sport - un stimulent de pre-antrenament pentru creşterea masei musculare curate, forţei, îmbunătăţirea performanţei şi regenerării

Assault Sport este un stimulent de pre-antrenament pentru sportivii cu antrenamente intensive. Conţine creatină monohidrat care hidratează muşchii şi reînnoieşte nivelul de ATP, asigurând astfel energia necesară pentru muşchi şi creşte şi performanţa lor. Beta alanină este cunoscută prin capacitatea sa de a combate formarea lactatului care rezultă din exerciţii dificile. Datorită limitării de fromare a lactatului muşchii pot lucra mai mult şi fără oboseală. Getaina anhidră contribuie la îmbunătăţirea sintezei de proteine.

Assault Sport MusclePharm

 

Complexul de aminoacizi obţinut asigură transportarea glucozei în muşchi şi reînnoieşte echilibrul electroliţilor. Cofeina anhidră este un stimulent validat cu mulţi ani în urmă care are un efect asupra sistemului nervos central SNC (sistemul nervos central), ce ameliorează senzaţia de somn şi reînnoieşte rezistenţa de spirit. Acetil-L-carnitina  este un compus de acizi graşi cu un lanţ lung în mitocondri, unde se transformă în energie care conţine grupuri de acetil, care contribuie la neurotransmiterea acetilcolinei, cunoscută pentru îmbunătăţirea rezistenţei de spirit şi unirea muşchilor cu mentalul.

 

MusclePharm Assault Sport Series seatează noile standarde în preparate pentru pre-antrenament pentru sportivi care îşi doresc obţinerea rezultatelor maxime. Conceput pentru un sprotiv modern, Assault conţine substanţe dovedite, studiate care au un efect direct dovedit asupra creşterii masei musculare curate, forţei, îmbunătăţirea performanţei şi a regenerării mai rapide.

 

Assault Sport şi beneficiile sale

  • un preparat eficient pre-antrenament
  • furnizează o energie intensivă şi concentrare
  • ingrediente testate clinic
  • susţine creşterea forţei şi a masei musculare curate
  • testat, fără substanţe interzise
  • fără coloranţi artificiali
  • scade oboseala
  • reînnoieşte nivelul de ATP

 

Dozare

Dizolvaţi 1 doză (1 cupă) a produsului cu 250-350 ml de apă şi administraţi cu 20-30 de minute înainte de antrenament. Nu depăşiţi doza zilnică.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriționale (strawberry ice)1 doză (11,5 g)
Calorii8 kJ/ 2 kcal
Grăsimi0 g
 din care MK saturat 0 g

Carbohidrați

0,43 g
din care zaharuri0,02 g
Vitamina C (sub formă de acid ascorbic)180 mg
Vitamina E (sub formă de di-alfa tocoferil acetat)15 mg

Forţa şi performanţa
Creatină monohidrat3 g
CarnoSyn® Beta-alanină1,78 g
Betaină anhidră1,5 g
Muscle Fuel
Taurină1 g
L-glicină1 g
Energia şi concentraţia
Cofeină anhidră199,8 mg
Acetil-L-carnitină258 mg

 

Atenţie

Produsul este destinat nutriţiei speciale – ideal pentru sportivi. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor! Nu este destinat copiilor, femeilor gravide şi celor care alăptează. Păstraţi într-un loc uscat la o temperatură de 5-25 de garde C. După deschiderea ambalajului consumaţi în max 120 de zile. Nu conţine substanţe doping. Producătorul nu răspunde de daunele provocate de depozitarea sau administrarea neadecvată. În cazul problemelor de sănătate consultaţi-vă cu medicul înainte să administraţi acest produs.

Atenţionare alergeni: Produsul este fabricat în spaţii unde se prelucrează produse din lapte, soia, ouă, alune şi grâu.

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament Assault Sport - MusclePharm

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Assault Sport - MusclePharm
Rating-ul dvs

Aromă

Categoria legală a produsului
Supliment alimentar
EAN
851387008284
Grup de arome
fruct
Înălțime
15.00 cm
Lățime
10.00 cm
Lungime
10.00 cm
Greutate brută
0.44 kg
Cod HS
21069098
Fără ambalaj din plastic
Nu
Formă
Pudră
Fără îndulcitori artificiali
Nu
Bio
Nu
Fără gluten
Da
Fără lactoză
Da
Vegetarian
Da
Vegan
Nu
Amestec
Mix
Categoria principală
Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament Assault Sport - MusclePharm

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul