Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Stimulent de pre-antrenament Anarchy Next Gen - MuscleTech

Producător: MuscleTech

Anarchy Next Gen este un stimulent pre-antrenament care conţine substanţe eficiente în combinaţii unice, precum  L-citrulină, cofeină, L-teanină, Beta alanină sau creatină hidroclorid, ceea ce asigură un val extrem de energie, maximează intensitatea antrenamentelor şi creşte concentraţia. Conţine tot ce-i necesar pentru creşterea muşchilor fără grăsimi, pentru creşterea forţei şi localizarea performanţei la un nou nivel – mai înalt.

Indisponibil pe termen lung

Anarchy Next Gen - un stimulent pre-antrenamnt extrem de concentrat pentru cele mai intensive antrenamente

Anarchy Next Gen este cel mai exploziv stimulent pre-antrenament dintre toate pe care le-aţi încercat până acum. Produsul este a doua generaţie a formulei Anarchy Next Gen, care conţine doze mai puternice de substanţe eficiente în combinaţii unice. Conţine o doză curată de L-itrulină testată ştiinţific, o doză eficientă de cofeină, ce creşte termogeneza şi energia, L-teanină, Beta alanină sau creatină ihydrocloridă, care oferă muşchilor dvs volum şi forţă. Anarchy vă oferă un val extrem de energie, maximează intensitatea antrenamentelor şi creşte concentraţia. Conţine tot ce-i necesar pentru creşterea muşchilor fără grăsimi, pentru creşterea forţei şi localizarea performanţei la un nou nivel – superior.

 

Anarchy Next Gen Muscletech stimulent de pre-antrenament

 

Anarchy Next Gen şi beneficiile sale

  • un stimulent expolziv de pre-antrenament
  • asigură un val extrem de energie
  • garantează concentraţie şi rezistenţă maximă
  • creşte forţa şi performanţa
  • conţine doar substanţe eficiente dovedite clinic

 

Dozare

Pentru a vă verifica toleranţa, dizolvaţi 1 doză (6 g = 1 cupă) în 270 - 300 ml de apă şi administraţi cu 20 – 30 de minute înainte de antrenament.

După verificarea toleranţei, puteţi creşte doza cu 2 cupe = 12 g de pulbere dizolvate în 530 - 590 ml de apă. Nu depăşiţi doza de 2 cupe într-un interval de 24 de ore. Nu administraţi cu 5 ore înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale pentru aroma de fruit punch1 doză (6 g)
Calorii 10 kcal
Beta alanină (Carnosyn®) 1,6 g
L-citrulină 1,5 g
Creatină hidroclorid (HCl) 1,5 g
Cofeină anhidră 160 mg
L-teanină 75 mg
Extract de Rhodiola (Rhodiola Rosea) (rădăcină) 50 mg
Bioperine® extract din piper negru (fruct) 2,5 mg

 

Alţi componenţi

Fruit Punch: Acid citric, dioxid de siliciu, arome naturale și artificiale, acid malic, acesulfam de potasiu, sucraloză.

 

Atenţie

Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Nu utilizați dacă sunteți gravidă sau alăptați. Nu utilizați dacă ați avut un infarct miocardic (atac de cord). Inhalarea poate amplifica reacţia infecţiei a căilor respiratorii la persoanele cu astm. Fiecare doză conține la fel de multă cofeină ca şi 2 cești de cafea. A nu se combina cu alte surse de cofeină. Unele persoane pot simți furnicături din doza de beta-alanină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Atenţionare alergeni: Produs cu ajutorul echipamentelor ce prelucrează lapte, ouă, soia, grâu, arahide, nuci, peşti şi moluşte.

Recenzii clienți

Stimulent de pre-antrenament Anarchy Next Gen - MuscleTech

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament Anarchy Next Gen - MuscleTech
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Stimulent de pre-antrenament Anarchy Next Gen - MuscleTech

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul