Stimulent de pre-antrenament 1.M.R Vortex 150 g - BPI Sports

Evaluarea:
54 % of 100
54% (3)
Producător: BPI Sports

1.M.R Vortex este un stimulent de pre-antrenament și noutatea constă în ingredientele sale unice. Pompează eficient mușchii și asigură energia de lungă durată, ameliorează puterea și performanța. Succesul vostru este asigurat prin creșterea numărului și calității antrenamentelor.

Indisponibil pe termen lung

Stimulent de pre-antrenament 1.M.R Vortex, care este conceput să vă asigure succesul

1.M.R Vortex este un stimulent de pre-antrenament și noutatea evolutivă, printre stimullentele de pre-antrenament, sunt ingredientele sale unice! Unele stimulente au nevoie de multă reclamă și descriere pentru a putea fi cumpărate. 1.M.R Vortex a decis sa fie diferit și fără reclamă inutilă, pur și simplu este oferit clientului, sub forma cea mai bună. Prin urmare, datorită ingredientelor sale reale, a rezultat antrenamentul după care toată lumea aspiră: dorința de a vă atinge scopul, mintea setată pe succes, înmulțirea antrenamentelor și creșterea calității lor.


1.M.R Vortex

 

1.M.R Vortex și avantajele sale

  • stimulent de pre-antrenament foarte puternic
  • pompează eficient mușchii
  • promovează rezistența musculară
  • oferă o durată lungă de expansiune a energiei
  • susține o creștere a puterii și a performanței
 

Ingrediente

Acid citric, acid malic, arome naturale si artificiale, maltodextrină, sucraloză, dioxid de siliciu, acesulfam-K, FD & 40.

 

Dozare

În 150-250 ml de apă, se amestecă 1 linguriță (3 g). Luați cu aproximativ 30 de minute înainte de antrenament. 1.M.R Vortex este atât de puternic încât este recomandat pentru utilizare numai în zilele de antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 doză (3 g)
Niacin 20 mg
Full Speed Vortex Matrix (amestec patentat)1705 mg
Glicerol (glicerolmonostearat), Indigofera pulchra (aerial), Cofeină (cofeină deshidratată), White leadwort (rădăcină), Securinega (Securinega suffruticosa) (frunze și rădăcină)

 

Atenție

Acest produs este destinat pentru adulți sănătoși. Dacă luați orice medicamente, pentru utilizarea acestui produs consultați-vă medicul. Nu folosiți dacă sunteți gravidă, doriți să rămâneți însărcinată sau alăptați. Nu mai luați sau onsultați-vă medicul dacă prezentați reacții adverse. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Destinat alimentației speciale. Nu este potrivit pentru copii! Dozare recomandată.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Stimulent de pre-antrenament 1.M.R Vortex 150 g - BPI Sports
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Stimulent de pre-antrenament 1.M.R Vortex 150 g - BPI Sports
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

54%
54%
Scor mediu din 3 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

60 %
Nu este primul meu stimulent pentru pre-antrenament și îi văd slăbiciunea. Nu există boom sau zvâc. Recomand pentru începători mai degrabă decât pentru utilizatorii pe termen lung de stimulente tari de pre-antrenament.

Considerați utilă această recenzie?

Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul