Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sos fără calorii Tomato & Basil 320 ml - OstroVit

Producător: OstroVit

Sosul fără calorii Tomato & Basil Sauce este un sos delicios de roșii cu busuioc, care nu conține calorii, grăsimi sau zahăr. Se condimentează cu acesta tot felul de salate, de asemenea, este potrivit pentru carne și diferite tipuri de produse alimentare, cărora le adaugă un gust diferit. Este potrivit și pentru diete, vă puteți bucura de acesta fără nici o remușcare!

Indisponibil pe termen lung

Tomato & Basil Sauce - sos fără calorii, de roșii și busuioc, care nu conține deloc grăsimi sau zahăr

Sosul fără calorii Tomato & Basil Sauce este un sos delicios de roșii și busuioc, ce nu conține calorii, grăsimi sau zahăr. Este o soluție ideală pentru cei care au un stil de viață sănătos și evită bombele calorice. Cu acest sos se condimentează tot felul de salate; de asemenea este potrivit pentru carne și diferite tipuri de produse alimentare, cărora le adaugă un gust diferit. În plus față de gustul acestui produs, vă va bucura faptul că acesta nu conține calorii și, prin urmare, este foarte potrivit pentru programul dietelor pentru reducerea grăsimilor. Garlic & Spices Sauce puteți savura fără nici o remușcare!

 

Sos fără calorii Tomato & Basil - sos de roșii și busuioc

 

Tomato & Basil Sauce și beneficiile sale

  • sos delicios fără calorii
  • sos de roșii și busuioc
  • este fără calorii
  • este fără gluten
  • nu conține grăsimi și nici zahăr
  • este potrivit pentru diete

 

Ingrediente

Apă, concentrat de tomate (3%), ceapă, fibre vegetale, sare, regulator de aciditate: acid citric, agent de îngroșare: gumă de xantan, condimente (busuioc 0,01%), arome, conservanți: benzoat de sodiu, îndulcitori: agenți de colorare sucraloză: extract de turmeric, cochineal roșu a, caramel.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive100 ml
Valoare energetică 39 kJ / 9 kcal
Grăsimi 0 g
   din care acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați 0,8 g
   din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 2 g

 

Atenție

Nu depășiți porțiile zilnice recomandate pentru consum. Suplimentele alimentare nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu utilizați produsul dacă sunteți alergic la oricare din ingrediente. Acest produs nu ar trebui utilizat de către femeile gravide și cele care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Durabilitatea minimă până la: termenul de valabilitate, precum și numărul lotului este situat pe partea de jos a ambalajului. Depozitați la temperatura camerei într-un recipient închis și într-un loc uscat. A se proteja de lumina directă a soarelui.

Recenzii clienți

Sos fără calorii Tomato & Basil 320 ml - OstroVit

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Sos fără calorii Tomato & Basil 320 ml - OstroVit
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Sos fără calorii Tomato & Basil 320 ml - OstroVit

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul