Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sos fără calorii Sweet & Sour 265 ml - Nutriful

Producător: Alavis

Sosul fără calorii Sweet & Sour este dulce-acru fără grăsimi, carbohidrați și nici caloriiprin urmare este ideal pentru cei care au grijă de aportul de calorii pentru dietă sau doar încercă să trăiască un stil de viață mai sănătos. Sosul fără calorii se potrivește aproape fiecărui fel de mâncare și limiteză surplusul de calorii inutile din salată, carne sau preparate de pește. Mai mult decât atât acesta nu conține nici un ingredient de origine animală și este potrivit pentru vegani.

Sosul Sweet & Sour este dulce-acru, fără calorii, grăsimi, zahăr și care reînvie gustul fiecărui fel de mâncare, fără nici o remușcare

Sosul Sweet & Sour este dulce-acru, fără grăsime, zahăr sau calorii, prin urmare este ideal pentru cei care urmăresc aportul de calorii din alimentație, sunt în curs de pregătire pentru concurs sau pur și simplu încercă să trăiască un stil de viață mai sănătos. Sosul se potrivește aproape fiecarui fel de mâncare și limitează surplusul de calorii inutile din salată, carne sau preparate de pește. Mai mult decât atât, este de asemenea potrivită veganilor deoarece nu conține ingrediente de origine animală.

  Sos fără calorii Sweet & Sour - nutriful

 

Sosul fără calorii Sweet & Sour și beneficiile sale

  • sos fără calorii  
  • nu conține deloc calorii   
  • nu conține grăsime și nici zahăr    
  • are un gust delicios   
  • este fără gluten și lactoză  
  • este potrivit pentru vegetarieni și vegani

 

Ingrediente

Apă, oțet, sare, ceapă, îngroșător (carboximetil celuloză, gumă xantan, gumă guar, conservanți (acid lactic, sorbat de potasiu), regulator de aciditate (acid citric), agent de colorare (extract de piper), îndulcitor (sucraloză, glicozide steviolice), ierburi, condimente, ulei de floarea soarelui, antioxidant (acid ascorbic).

 

Tabelul valorilor nutritive

Valorile nutritive100 ml
Valoarea energetică27 kJ / 7 kcal
Grăsimi0,1 g
   din care grăsimi saturate0 g
Carbohidrați1,1 g
   din care zaharuri0 g
Proteine0,3 g
Fibre1,4 g
Sare2,3 g

 

Atenție

Depozitați-l într-un loc răcoros și uscat. După deschidere, se păstrează în frigider și consumați-l în termen de o lună.

Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

Recenzii clienți

Sos fără calorii Sweet & Sour 265 ml - Nutriful

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Sos fără calorii Sweet & Sour 265 ml - Nutriful
Rating-ul dvs
Categoria principală
Întrebările clienților

Sos fără calorii Sweet & Sour 265 ml - Nutriful

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul