Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Șortul Fly Red - GymBeam

Producător: GymBeam Clothing
Evaluarea:
100 %

Pantalonii scurți Fly Red pentru bărbați sunt confecționați din 100% poliester, ultra-fini, ușori, lejeri și ideali pentru orice activitate sportivă. Aceștia sunt de culoare roșie, cu inscripția Gym Beam în parte din față și dungi albe în părțile laterale pentru mai multă personalitate. Conțin un elastic și șnur pentru ajustarea taliei.

Indisponibil pe termen lung

Șortul Fly Red de culoare roșie este foarte confortabil și practic, fapt care îl face ideal pentru orice activitate sportivă

Șortul Fly Red de culoare roșie, pantaloni scurți bărbătești foarte confortabili cu inscripția GymBeam și dungi albe în părțile laterale pentru mai multă personalitate. Aceștia sunt realizați din 100% poliester, ceea ce îi face să fie lejeri și ideali pentru orice activitate sportivă în sala de fitness sau în aer liber. Ei bine, în ei vă simțiți ca acasă. Pantalonii scurți au o talie elastică care oferă o ajustare mai confortabilă și un șnur care face posibilă reglarea taliei. De asemenea, este prevăzut cu buzunare în părțile laterale. Partea de jos este mai largă, astfel încât cel care îi poartă să se simtă confortabil.

                  

Șortul Fly Red - GymBeam

        

Ce mărime să alegeți?

MărimeaMLXL
De la șolduri în jos 46 cm 48 cm 51 cm
Circumferința taliei în repaus 66 cm 70 cm 74 cm
Circumferința taliei întinsă 100 cm 110 cm 118 cm
Recenzii clienți

Șortul Fly Red - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Șortul Fly Red - GymBeam
Rating-ul dvs
Product detail
Categorii Pantaloni scurți
Întrebările clienților

Șortul Fly Red - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul