Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Grenade Gustări proteice

Grenade Gustări proteice

Grenade Gustări proteice

Gustări proteice de la producător Grenade - o categorie ce cuprinde alimente sănătoase care conțin proteine și substanțe benefice pentru sănătate. Papilele gustative vor fi încântate cu siguranță de batoanele proteice de la cei mai renumiți producători, disponibile în multe variante și arome minunate. Batoanele și fursecurile proteice nu sunt doar o gustare practică, ci și delicioasă și plină de proteine. Pentru refacerea energiei puteți opta pentru Batoanele energizante & Batoanele din ovăz, care reprezintă o sursă rapidă de energie după antrenament sau în zilele solicitante.

vezi mai mult

Vă puteți bucura fără remușcări și de crackerși și chipsuri proteice. Încercați numeroasele variante de arome, care mulțumesc pe toată lumea. În plus, oferă rapid senzație de sațietate și datorită proteinelor, susțin eficient creșterea masei musculare. Toate produsele, pe care le regăsiți în această categorie au o compoziție echilibrată și vor fi o gustare minunată în orice moment al zilei.


Grenade este o companie inovatoare, angajată în dezvoltarea de suplimente performante și energizante pentru sportivi. Fondată în 2010, astăzi produsele Grenade® sunt vândute în mai mult de o sută de țări și au mulți adepți, sportivi profesioniști și entuziaști de fitness din întreaga lume. În acest domeniu al produselor de nutriție, i-au fost acordate, pe baza strategiei unice de branding și marketing, numeroase premii. În consecință, este considerată una dintre cele mai eficiente branduri în privința creșterii performanței sportive și optimizării masei musculare.


grenade

Surse:

 
 

ascundeți descrierea
Shopping Options
Categorii
  Producător
  Aromă
  Gramaj (g)
  Volum (ml)
   Tablete
    Culoare
     Capsule
      Material
       Formă
       Amestec
       Dimensiune
        Metoda de prelucrare a proteinelor
         Sursă proteică
          Etichetele produselor
           Preț
           Preț de la - până la
           Filtrează după
            • Vegetarian (1)
            • Vegan (1)
            • Fără gluten (1)
            • Fără lactoză (1)
            • Bio (1)
            • Fără OMG (1)
            • Fără îndulcitori artificiali (1)
            • Fără ambalaj din plastic (1)
            • Fără aspartam (1)
           1. Baton proteic Carb Killa 60 g - Grenade
            Evaluarea:
            100% (4)
            Preţ special   8,90 Lei

           1 Produs