Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

All Stars Gustări proteice

All Stars Gustări proteice

All Stars Gustări proteice

Gustări proteice de la producător All Stars - o categorie ce cuprinde alimente sănătoase care conțin proteine și substanțe benefice pentru sănătate. Papilele gustative vor fi încântate cu siguranță de batoanele proteice de la cei mai renumiți producători, disponibile în multe variante și arome minunate. Batoanele și fursecurile proteice nu sunt doar o gustare practică, ci și delicioasă și plină de proteine. Pentru refacerea energiei puteți opta pentru Batoanele energizante & Batoanele din ovăz, care reprezintă o sursă rapidă de energie după antrenament sau în zilele solicitante.

vezi mai mult

Vă puteți bucura fără remușcări și de crackerși și chipsuri proteice. Încercați numeroasele variante de arome, care mulțumesc pe toată lumea. În plus, oferă rapid senzație de sațietate și datorită proteinelor, susțin eficient creșterea masei musculare. Toate produsele, pe care le regăsiți în această categorie au o compoziție echilibrată și vor fi o gustare minunată în orice moment al zilei.


 

Dacă sunteți în căutarea unei nutriții eficiente pentru sport, pentru antrenamente intense în sala de fitness nu ați căutat în zadar, alegeți produsele All Stars! Aceste produse de înaltă calitate, cum ar fi proteinele cu o compozitie perfectă, batoanele cu proteine delicioase, cu formula de creatină avansată sau arzătorul extrem de grăsimi, au devenit celebre printre culturiști și sportivi. Deci, dacă sunteți un atlet extrem și pentru a obține respectul pe care-l meritați, încercați în siguranță suplimentele nutritive germane de la All Stars!

 

Surse

ascundeți descrierea
Shopping Options
Producător
Aromă
Gramaj (g)
Formă
Amestec
Preț
Preț de la - până la
Filtrează după
  • Vegetarian (5)
  • Vegan (5)
  • Fără gluten (5)
  • Fără lactoză (5)
  • Bio (5)
  • Fără OMG (5)
  • Fără îndulcitori artificiali (2)
  • Fără ambalaj din plastic (5)
  • Fără aspartam (5)
 1. Baton proteic Hy-Pro Deluxe 100 g - All Stars
  Evaluarea:
  100% (4)
  Preţ special   12,90 Lei
 2. Baton proteic Clean Bar 60 g - All Stars
  Evaluarea:
  100% (4)
  Preţ special   10,90 Lei
 3. All Natural Oatcake 80 g - All Stars
  Evaluarea:
  86% (8)
  Preţ special   9,90 Lei
 4. Baton proteic Whey-Crisp 50 g - All Stars
  Evaluarea:
  90% (10)
  Preţ special   8,00 Lei

5 Produse

Nu ați găsit ceea ce căutați? Contactați-ne