Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition

Producător: Scitec Nutrition

Shakerul navy cu o capacitate de 700 ml este realizat dintr-un material plastic netoxic. Conține o sită conică care dizolvă perfect suplimentul vostru preferat și care împiedică formarea cocoloașelor. Se închide cu un capac cu filet și se poate spăla cu apă caldă după utilizare.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 11,90 Lei

Shaker navy 700 ml - un shaker realizat din plastic netoxic care vă ajută să vă amestecați suplimentul nutritiv preferat

Shakerul navy de 700 ml conține o sită conică care vă va ajuta să amestecați eficient suplimentele voastre preferate sub formă de pudră, cum ar fi: proteinele, stimulentele de pre-antrenament și creatina, în așa fel încât să nu se formeze cocoloașe.  Are o formă ideală de prindere și un logo mare Scitec Nutrition plasat chiar în mijloc. Are un capac clasic cu filet care nu permite scurgerea băuturilor. Acesta va deveni partenerul vostru preferat pentru antrenamente.

 

Mod de utilizare

Adăugați în shaker cantitatea dorită de supliment nutritiv, proteine pudră, creatină pudră sau stimulent de pre-antrenament. Ulterior adăugați apă, lapte sau suc de fructe ori legume, închideți bine și amestecați până când pudra este complet dizolvată. Datorită sitei din interior, pudra se dizolvă mult mai rapid și într-un timp foarte scurt vă puteți bucura de băutura voastră preferată. După utilizare, clătiți bine cu apă caldă și lăsați-l să se usuce.

Recenzii clienți

Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
30334-1
Cod HS
39249000
Categoria principală
Întrebările clienților

Shaker navy 700 ml - Scitec nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul