Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mostră True Whey 30 g - GymBeam

Producător: GymBeam

Proteina TrueWhey este un produs proteic din 100% zer, obținut prin metoda Cross Filtration Method (CFM) - una dintre cele mai bune metode de prelucrare. Produsul conține o proporție mare de proteine, BCAA, solubilitate excelentă, absorbție și gust plăcut. Este un produs de origine slovacă care se caracterizează printr-un profil excelent de aminoacizi, conține 8% leucină - cel mai eficient aminoacid BCAA și cu efecte anabolice puternice. Nu îngreunează digestia și este potrivit pentru începători.

Indisponibil pe termen lung

TrueWhey: 100% proteine din zer care se dizolvă ușor, cu o proporție mare de proteine și aminoacizi

Este un concentrat de proteine din zer de înaltă calitate, care se caracterizează printr-o proporție mare de proteine, în funcție de aromă: 75% - 82%. Zerul este dizolvabil și pentru filtrarea sa se utilizează cea mai avansată metodă Cross Filtration Method (CFM). Prin această metodă se obține cea mai pură proteină.

            

TrueWhey este un concentrat de proteine din zer, produs prin tehnologia CFM, care izolează proteinele de glucide și lipide, menținând în același timp un conținut de proteine de aproximativ 82%. Datorită acestui fapt, produsul contribuie nu doar la regenerare, dar și la atingerea scopurilor propuse. TrueWhey este un produs marca GymBeam de origine slovacă. Produsul nu conține conservanți inutili, arome artificiale, coloranți artificiali, aminoacizi artificiali pentru a crește % de proteine sau pentru a îmbunătăți gustul. Rețeta acestui produs este foarte bine cunoscută și producătorul nu se ascunde în spatele unor amestecuri brevetate sau certificate de tipul MatrixTM, a căror compoziție este secretă.

                 

Proteine True Whey - GymBeam

                     

Produsul se caracterizează cu un profil excelent de aminoacizi și conține până la 8% leucină, cel mai eficient aminoacid din categoria BCAA cu efecte anabolice puternice și cel mai bogat aminoacid cu catenă ramificată BCAA, important pentru creșterea masei musculare din cauză că inițiază procesul de sinteză a proteinelor și furnizează materialul de construcție a fibrelor musculare. Fortifică imunitatea și regenerarea organismului. Este ușor digerabil și nu îngreunează digestia. Această proteină este potrivită pentru îmbunătățirea performanței fizice și creșterea masei musculare.

                

Proteine True Whey - GymBeam

        

Proteina True Whey și beneficiile sale

  • conținut ridicat de proteine
  • formă simplă de prelucrare a zerului, concentratul CFM asigură o digestie ușoară și naturală pentru organism
  • se dizolvă rapid
  • stimulează creșterea și regenerarea masei musculare
  • produs de origine slovacă

 

Pentru cine este potrivit produsul True Whey?

Este potrivit pentru toți sportivii care au grijă să își mențină aportul necesar de proteine pentru creșterea masei musculare și fără lipide inutile. Îl recomandăm a fi consumat, după orice activitate sportivă sau fizică.

 

Ingrediente

TrueWhey strawberry: concentrat proteic din zer, aromă (căpșuni), colorant (sfeclă roșie), îndulcitor (sucraloză).

TrueWhey chocolate: concentrat proteic din zer, pudră de cacao degresată, aromă (de ciocolată), îndulcitor (sucraloză).

TrueWhey vanilla: concentrat proteic din zer, aromă naturală (vanilie), colorant (beta caroten), îndulcitor (sucraloză).

TrueWhey cookies cream: concentrat proteic din zer, aromă (cookies), îndulcitor (sucraloză), emulgator: lecitină din soia.

TrueWhey chocolate stevia: concentrat proteic din zer, pudră de cacao degresată, aromă (ciocolată), îndulcitor natural (stevia - glicozide steviolice).

TrueWhey strawberry stevia: concentrat proteic din zer, aromă (căpșuni), colorant (sfeclă roșie), îndulcitor natural (stevia - glicozide steviolice).

TrueWhey vanilla stevia: concentrat proteic din zer, aromă naturală (vanilie), colorant (beta-caroten), îndulcitor natural (stevia - glicozide steviolice).

TrueWhey pistachio: concentrat proteic din zer, aromă de pistachio, îndulcitor (sucraloză), coloranți (clorofilă).

TrueWhey chocolate peanut butter: concentrat proteic din zer, cacao praf degresată, aromă, îndulcitor (sucraloză), emulgator: lecitină din soia.

TrueWhey chocolate hazelnut: concentrat proteic din zer, pudră de cacao degresată, aromă, îndulcitor (sucraloză).

TrueWhey chocolate coconut: concentrat proteic din zer, pudră de cacao degresată, aromă, îndulcitor (sucraloză).

TrueWhey banana: concentrat proteic din zer, aromă, colorant (curcumina), îndulcitor (sucraloză).

TrueWhey white chocolate: concentrat proteic din zer, bucăți de ciocolată albă, aromă, îndulcitor (sucraloză).

TrueWhey peanut butter: concentrat proteic din zer, lapte praf degresat, inulină (din cicoare), aromă, îndulcitor (sucraloză), cristal de vanilie.

TrueWhey chocolate cherry: concentrat proteic din zer, lapte praf degresat,pudră de cacao degresată (6%), inulină (din cicoare), aromă, îndulcitor (sucraloză), vanilie.

TrueWhey unflavored: concentrat proteic din zer.

 

Mod de administrare

Se amestecă 25 g de proteine cu 200 ml de apă, dimineața pe stomacul gol sau după antrenament. Nu se recomandă să fie amestecat cu lapte, deoarece se poate schimba natura și capacitatea de absorbție a produsului.

                

Profilul aminoacizilor TrueWhey Protein

AminoaciziConținut în %
Alanină 4,7
Arginină 2,9
Acid aspartic 11
Cysteină 2,9
Acid glutamic 18,9
Glicină 1,5
Histidină 1,8
Izoleucină 4,7
Leucină 10,4
Lyzină 9,5
Metionină 2
Fenylalanină 3
Prolină 5,9
Serină 5,2
Treonină 6,9
Triptofan 1,4
Tirozină 2,6
Valină 4,7

         

Tabelul valorilor nutriționale TrueWhey (fără aromă)

Valori nutriționaleper 100 g
Valoare energetică 1730,5 kJ / 409 kcal
Lipide 6,2 g
   dintre care acizi grași saturați 4,4 g
Glucide 5,7 g
   dintre care zaharuri 5,7 g
Proteine 82,6 g
Sare 0,45 g

 

Tabelul valorilor nutriționale TrueWhey (cu aromă)

Valori nutriționaleper 100 g
Valoarea energetică 1755 kJ / 416 kcal
Lipide 8,8 g
   dintre care acizi grași saturați 5,3 g
Glucide 9,1 g
   dintre care zaharuri 7,9 g
Proteine 75 g
Sare 0,36 g

                            

Atenție

Această proteină nu este destinată copiilor, femeilor însărcinate și femeilor care alăptează. Consumul excesiv sau o concentrație prea mare poate provoca balonare sau poate avea un efect laxativ. Produsul nu este un substitut pentru un regim alimentar variat.

A se păstra departe de razele solare, în condiții uscate, la o temperatură de până la 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra recipientul bine închis, pentru a fi protejat de umiditate. Se păstrează într-un loc răcoros.

Recenzii clienți

Mostră True Whey 30 g - GymBeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mostră True Whey 30 g - GymBeam
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Mostră True Whey 30 g - GymBeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul