Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mostră Just Whey 30 g - Gymbeam

Producător: GymBeam

Just Whey este o proteină multi-componentă din zer cu un conținut de până la 75% proteine care sunt obținute din laptele vacilor ce au fost hrănite în mediul natural. Are aromă de cacao autentică olandeză și este îndulcită cu ștevia. Se diferențează printr-o gamă completă de aminoacizi, cu viteze diferite de absorbție, și prin nivelul ridicat de vitamine și minerale. În plus, este îmbogățită cu enzime digestive - Bromelain și DigeZyme®.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat

Just Whey - formulă unică de proteine din zer obținute din laptele vacilor care au fost hrănite în mediul natural și în plus, cu adaos de enzime digestive

Just Whey este o proteină multi-componentă din zer cu un conținut de până la 75% proteine din concentrat de zer, izolat și hidrolizat. Pe lângă gustul excelent, are un conținut redus de carbohidrați și grăsimi. De asemenea, rețeta conține cacao autentică olandeză, îndulcitor din stevia, are un miros plăcut de arome naturale și conține coloranți naturali.

 

Proteina Just Whey respectă natura. Are o formulă exclusivă de proteine de înaltă calitate provenite din laptele vacilor ce au fost hrănite în mediul natural (grass fed cows). Fiind crescute în mediul natural, vacile au mai puține probleme de sănătate și produc lapte de înaltă calitate cu un conținut ridicat de proteine.

 

 

Datorită diferitelor tipuri de proteine din zer pe care le conține, proteina Just Whey se diferențează printr-o gamă întreagă de aminoacizi care acoperă o rată de absorbție diferită - de la proteinele absorbite lent până la cele absorbite rapid. Are un conținut ridicat de aminoacizi, cum ar fi leucina, izoleucina și valina, ce promovează creșterea musculară și regenerarea după antrenamentele dure. Aceasta proteină din zer previne pierderea masei musculare în timpul dietelor, elimină senzația de foame și este sățioasă.

Are o valoare biologică ridicată și este bogată în vitamine și minerale, cum ar fi vitamina B6, E, zinc, magneziu, calciu, potasiu, fosfor și sodiu. De asemenea, conține enzime digestive - Bromelain și DigeZyme®. Enzima Bromelaină este obținută din ananas și contribuie la digestia proteinelor, are efecte anti-inflamatorii, promovează digestia corectă și reducerea în greutate. DigeZyme® este un complex de 5 enzime digestive - amilază, proetază, lactază, lipază și celulază, care promovează digestia sănătoasă, absorbția nutrienților și a mineralelor. Această enzimă ajută la digestia laptelui și a lactozei, proteinelor, grăsimilor, amidonului, alimentelor bogate în fibre și elimină simptomele neplăcute apărute în urma diferitelor intoleranțe alimentare.

 

Proteina Just Whey și beneficiile sale

  • proteină din zer (concentrat din zer, izolat și hidrolizat)
  • are un conținut de 75% proteine obținut din laptele vacilor crescute în mediul natural (grass fed cows)
  • are un conținut redus de carbohidrați și grăsimi
  • conține o gamă variată de aminoacizi cu viteze diferite de absorbție
  • un conținut ridicat de vitamine și minerale
  • conține două enzime digestive: Bromelain și DigeZyme®
  • conține cacao autentică olandeză
  • este îndulcită cu stevia
  • conține arome și coloranți naturali
  • are un gust excelent

 

Ingrediente

Aromă de chocolate milkshake: concentrat proteic din zer uscat, izolat proteic din zer uscat, hidrolizat proteic din zer, cacao degresată, aromă, amestec de minerale, amestec de vitamine, DigeZyme® - amestec de enzime digestive, îndulcitori (sucraloză, glicozide derivate din șteviol).

Aromă de Vanilla ice cream: concentrat proteic din zer uscat, izolat proteic din zer uscat, hidrolizat proteic din zer uscat, aromă, colorant (curcumin), amestec de minerale, amestec de vitamine, DigeZyme® - amestec de enzime digestive, îndulcitori (sucraloză, glicozide derivate din șteviol).

Aromă de white chocolate coconut: concentrat proteic din zer uscat, izolat proteic din zer uscat, hidrolizat proteic din zer, cacao degresată, aromă, amestec de minerale, amestec de vitamine, DigeZyme® - amestec de enzime digestive, îndulcitori (sucraloză, glicozide derivate din șteviol).

Aromă de unflavored: concentrat proteic din zer uscat, izolat proteic din zer uscat, hidrolizat proteic din zer, amestec de minerale, amestec de vitamine, DigeZyme® - amestec de enzime digestive.

 

Mod de administrare

Se amestecă 1 doză (30 g) de proteine cu 200-250 ml de apă și se consumă.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (30 g)
Valoare energetică480,3 kJ / 113,2 kcal
Grăsimi1,7 g
din care grăsimi saturate1,2 g
Carbohidrați2 g
din care zaharuri1,8 g
Proteine22,5 g
Citrat de magneziu100 mg
Oxid de zinc10 mg
Calciu134 mg
Potasiu140 mg
Fosfor83,7 mg
Sodiu60,5 mg
Vitamina E20 mg
Vitamina B65 mg
DigeZyme®80 mg
Bromelaină50 mg

Aminoacizi100 g
Acid aspartic10,8 g
Acid glutamic15,3 g
Alanină4,47 g
Arginină4,47 g
Cysteină2,5 g
Glicină1,76 g
Histidină1,4 g
Izoleucină6,2 g
Leucină9,77 g
Lyzină7,59 g
Metionină1,86 g
Fenylalanină3,05 g
Prolină5,07 g
Serină3,6 g
Treonină5,74 g
Tirozină2,53 g
Triptofan1,75 g
Valină6,01 g

 

Atenție

Supliment alimentar destinat sastisfacerii nevoilor nutriționale în urma practicării unui efort fizic intens. Produsul nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură de până la 25°C. Protejați de îngheț și de lumina directă a soarelui. Nu este potrivit pentru copii, femei gravide și care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Termen de valabilitate: A se vedea pe ambalaj.

Atenție alergeni: conține produse lactate.

Recenzii clienți

Mostră Just Whey 30 g - Gymbeam

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Mostră Just Whey 30 g - Gymbeam
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Mostră Just Whey 30 g - Gymbeam

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul