Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Run & Bike Electrolytes 700 ml - ActivLab

Producător: ActivLab

Run & Bike Electrolytes este o băutură sportivă care oferă completarea eficientă de lichide și electroliți pierduţi în timpul antrenamentului. Conține minerale esențiale, sodiu, clor, potasiu, magneziu și calciu, care sunt apoi eliminate în timpul antrenamentelor intense.

Indisponibil pe termen lung

Run & Bike Electrolytes - completarea eficientă cu lichide şi electroliţi

Run & Bike Electrolytes este o băutură sportivă pentru atleţi şi persoane cu efort fizic. Formula sa specială oferă completarea eficientă cu lichide și electroliți pierduţi în timpul antrenamentului şi în timpul competiţiilor sportive.

 

Run & Bike Electrolytes

 

Minerale eficiente şi componente care conţin:

  • sodiu - acest element este deosebit de important pentru sportivi și persoane active. Activitatea fizică duce la pierderea severă a acestui element din organism prin transpirație, poate duce problemele cu echilibrul apei şi electroliţilor, crampe musculare, slăbiciune și scăderea performanței. Consumul suficient de sodiu în timpul antrenamentului poate avea un efect pozitiv asupra echilibrului apei și electroliților, termoreglării și echilibrului acido-bazic.
  • clor - ca şi sodiul este eliminat din corp în timpul efortului fizic. În afară de impactul asupra stării apei și electroliților, este de asemenea important în procesele asociate cu metabolismul glucozei și are efect asupra funcționării sistemului circulator.
  • potasiu - este un alt element important care se elimină din organism în timpul exercițiilor. Împreună cu sodiul sunt implicate în menținerea presiunii osmotice a lichidelor corporale, ajută la normalizarea echilibrului apei și electroliților. De asemenea, participă la funcționarea sistemului circulator, poate reduce catabolismul muscular şi recuperare după activităţi fizice.
  • magneziu – este prezent în metabolismul energetic, sinteza proteinelor musculare şi este un activator al multor enzime responsabile de exemplu în metabolismul carbohidraților și grăsimilor. De asemenea,  are un rol foarte important în conducerea impulsurilor nervoase si creşte contractilitatea fibrelor musculare.
  • calciu - acest element este asociat în principal cu menținerea sănătăţii oaselor și dinților, dar în realitate rolul său este mult mai larg. Calciul este implicat în activarea grupului de enzime care permit eliberarea energiei prezente în ATP. Acest element afectează de asemenea transmiterea neuromusculară.

 

Ingrediente

Apă, regulatori aciditate: acid citric, citrat de potasiu și citrat de sodiu; aromă, carbonat de calciu, conservanți: acid sorbic, benzoat de sodiu, carbonat de magneziu, clorură de potasiu, îndulcitori: sucraloză.

 

Dozare

Administraţi o sticlă (700 ml) zilnic, în timpul antrenamnetului sau în zilele călduroase.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionaleper 700 ml
Valoare energetică 0 kJ / 0 kcal
Grăsimi 0 g
   din care grăsimi saturate 0 g
Carbohidraţi 0 g
   din care zaharuri 0 g
Proteine 0 g
Sare 1,5 g
Sodiu 600 mg
Potasiu 300 mg
Calciu 120 mg
Magneziu 60 mg
Clor 120 mg
Recenzii clienți

Run & Bike Electrolytes 700 ml - ActivLab

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Run & Bike Electrolytes 700 ml - ActivLab
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Run & Bike Electrolytes 700 ml - ActivLab

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul