Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Rucsac sport Endurance Backpack Black - Fitmark

Producător: Fitmark

Endurance Backpack este un rucsac sport practic pentru sala de fitness sau pentru călătorii, care vă va servi drept spațiu de stocare excelent. Acesta este fabricat din nailon balistic de înaltă calitate, care va rezista testului timpului. Acesta este echipat cu o curea de siguranță și un buzunar separat pentru pantofi și haine murdare, un loc pentru o sticlă și un shaker. În plus, acesta conține spațiu pentru laptop sau pentru o carte.

Indisponibil pe termen lung

Endurance Backpack – rucsac sport din nailon balistic, care rezistă pe perioadă îndelungată

Rucsacul pentru sport Endurance Backpack negru este un rucsac util pentru sala de fitness sau pentru călătorii, fabricat din nylon balistic. Acesta este echipat cu o curea de siguranță, un buzunar separat pentru pantofi și haine murdare, un loc pentru sticla de sport și pentru shaker. În plus, acesta conține spațiu pentru laptop sau pentru o carte. Acest rucsac elegant și simplu va rezista testului timpului. Oriunde vă pregătiți să plecați o să vă însoțească bucuros.

  Endurance Backpack fitmark

 

Dimensiunile rucsacului

Dimensiuni (cm)Rucsac
Lungimea 15,24
Lățimea 35,56
Înălțimea 45,72
 
 

Cum să aveți grijă de rucsac?

Rucsacul nu are nevoie de îngrijire specială. Dacă se murdărește, puteți să îl ștergeți cu o cârpă umedă sau să îl spălați doar la mână. Nu folosiți soluții de curățare sau înălbitor. Păstrați materialul uscat.

Recenzii clienți

Rucsac sport Endurance Backpack Black - Fitmark

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Rucsac sport Endurance Backpack Black - Fitmark
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Rucsac sport Endurance Backpack Black - Fitmark

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul