Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Rucsac cu șnur String Bag Turquoise - BeastPink

Producător: BeastPink
Evaluarea:
100 %

Rucascul cu șnur String Bag Turquoise este un rucsac de umăr spațios, cu un design simplu și elegant. Este inscripționat cu un logo elegant BeastPink, care exprimă unicitatea și feminitatea voastră. Asortați-vă ținuta cu aceast articol special pe care îl puteți utiliza pentru a vă pune îmbrăcămintea și încălțămintea de fitness, dar care poate fi utilizat și ca un rucsac practic în timpul liber.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 11,90 Lei

Rucsac cu șnur String Bag Turquoise – rucasc de umăr cu un design elegant în care vă puteți pune îmbrăcămintea și încălțămintea de fitness, dar și alte accesorii practice

Rucascul cu șnur String Bag Turquoise este un rucsac de umăr spațios, care are un design simplu și elegant în stil feminin. Acesta conține logo-ul elegant BeastPink și îl veți adora nu numai datorită designului unic, dar și a calității materialului. Exprimați-vă feminitatea, finețea și frumusețea cu acest articol care are un design deosebit. În rucsacul String Bag vă puteți pune îmbrăcămintea sau încălțămintea de fitness și o să vă rămână suficient spațiu pentru a depozita obiectele voastre personale sau accesoriile de dimensiuni mici.

  Rucasc cu șnur String Bag Turquoise - BeastPink

 

Recenzii clienți

Rucsac cu șnur String Bag Turquoise - BeastPink

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Rucsac cu șnur String Bag Turquoise - BeastPink
Rating-ul dvs
Categoria legală a produsului
Accesorii
Sezonalitate
Pe tot parcursul anului
EAN
9000000300026
Cod HS
42029291
Greutate brută
0.03 kg
Lungime
33.00 cm
Lățime
1.00 cm
Înălțime
38.00 cm
Categoria principală
Întrebările clienților

Rucsac cu șnur String Bag Turquoise - BeastPink

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul