Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

ReStyle - Scitec Nutrition

Producător: Scitec Nutrition
Evaluarea:
85 %

ReStyle este un arzător de grăsimi complex, care are o compoziţie unică şi vă ajută la schimbarea corpului! Conţine substanţe active precum sinefrină, cafeină, tirozină, carnitină, HCA, CLA și acid lipoic, ce ard grăsimile în mod eficient şi accelerează metabolismul.

Indisponibil pe termen lung
Preț estimat 57,90 Lei

Re-Style: arzător complex de grăsimi plin de componente eficiente şi verificate

ReStyle este un arzător de grăsimi complex care are o compoziţie unică şi vă ajută la schimbarea corpului! Dieta şi antrenamentul nu garantează de fiecare dată succesul. În ciuda eforturilor enorme, organismul încetinește metabolismul, încercând astfel compensarea aportului limitat de calorii. Toate ingredientele active ale produsului au mecanisme specifice de acțiune, dar combinația permite un atac multiplu al grăsimilor reziduale!


re-style scitec


Sinefrina, cofeina, extractul din ardei de cayenne şi tirozina provoacă o creştere a temperaturii ce are ca efect consumul de energie şi eliberarea acidului gras (termogeneza). Carnitina asigură transportul acestora la locul unde se ard - în mitocondriile celulelor. Acidul lipoic este un ingredient activ care înlocuieşte insulina, ajută la menținerea ideală a nivelului de zahăr în sânge pentru arderea optimă a grăsimilor. HCA reduce senzaţia de foame si, printre altele, previne transformarea carbohidraţilor in grăsimi. Combinația de CLA (un acid gras special) cu guarana, nu numai că poate reduce dimensiunea celulelor adipoase, dar ajuta şi la reducerea lor cantitativă!

 

ReStyle şi beneficiile sale

  • accelerează metabolismul
  • nu conţine efedrină
  • accelerează arderea grăsimilor
 

Dozare

Consumaţi 1-3 doze pe zi, ideal cu 30 de minute înainte de antrenament şi înainte de masă. Doza zilnică maximă este 3x2 pastile. Dozele trebuie încet crescute, la începutul utilizării administraţi numai 2x1 pastilă şi, în cazul în care organismul este tolerant, creşteţi doza la 3x2. Urmăriţi consumul de cofeină din alte surse - băuturi, ceai, cafea. Nu se recomandă să consumaţi zilnic mai mult de 3x200 mg de cofeină. Se recomandă ca ultima doză să fie administrată cu maxim 4 ore înainte de culcare.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (2 caps)
Sodiu220 mg
Potasiu220 mg
Fosfor86 mg
Tirozină300 mg
Garcinia Cambogia (128 mg HCA)214 mg
L-carnitină110 mg
Ceai verde100 mg
CLA100 mg
Guarana (Pailina cupana 21%)100 mg
Cofeină110 mg
Acid alfa-lipoic66 mg
Sinefrină (Citrus Aurantium 95%)11 mg
Extract din ardei Cayenne7 mg
Crom picolinat66 mcg
Recenzii clienți

ReStyle - Scitec Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:ReStyle - Scitec Nutrition
Rating-ul dvs
Fără îndulcitori artificiali
Da
Fără OMG
Da
Fără ambalaj din plastic
Nu
EAN
728633107261
Categoria principală
Întrebările clienților

ReStyle - Scitec Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul