Raw Intensity 2 250 g - All Stars

0%
0% (0)
Producător: All Stars

RAW Intensity 2 este un stimulent ultra-concentrat de pre-antrenament pentru energie neobișnuită de antrenament fără conținut de creatină! Conține beta-alanină, taurină, L-tirozină și cofeină, de asemenea conține extracte din plante schizandra și rhodiolia, componente ideale de antrenament intens. Conținutul carbohidraților este mai mic de 5 g într-o porție, astfel încât vă puteți construi masa musculară fără depuneri inutile de grăsimi.

Indisponibil pe termen lung

Raw Intensity 2: stimulent de pre-antrenament pentru energie neobișnuită de antrenament și fără conținut de creatină

RAW Intensity 2 este un stimulent ultra-concentrat de pre-antrenament pentru energie neobișnuită de antrenament fără conținut de creatină! Acesta conține un amestec de materiale preferate și în mod frecvent utilizate în special pentru sportivi de forță și culturiști. Beta-alanină, taurină, L-tirozină și cofeină, de asemenea extracte din plante schizandra și rhodiola, care sunt destinate în primul rând pentru sportivii ce se antrenează intensiv și în mod ideal se recomandă chiar înainte de antrenamentul intensiv.

 

Producătorul ALL STARS în mod deliberat nu a adăugat substanța de creatină în produs, astfel RAW INTENSITY se diferențiază de alte boostere de pre-antrenament! Datorită faptului că RAW INTENSITY nu conține creatină și conținutul de carbohidrați este mai mic de 5 g în porție (multe alte boostere de pre-antrenament conțin între 30-40 g) din acest produs pot beneficia sportivii care doresc să construiască masa musculară fără a depune grăsime inutil. (în diete etc.).

 

RAW INTENSITY este îmbogățită cu o cantitate suficientă de vitamine. Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii și a epuizării, aceasta are efect asupra metabolismul și ajută la reglarea activității hormonale. Vitamina C este o substanță importantă antioxidantă, care face parte dintr-o serie de procese diferite - face parte din acțiunea metabolismului și este importantă în conversia unor aminoacizi. Acidul pantotenic (vitamina B5) are efect asupra sistemului nervos, care este, de asemenea, un factor important în administrarea performanțelor înalte.

 

RAW Intensity 2

 

Substanțe eficiente în RAW Intensity 2:

  • 2000mg Beta Alanină
  • 300mg Trimethylxanthine (Cofeină)
  • 200mg Schisandra (Schisandra)
  • 100mg Rhodiola (Rhodiola roz)
 

RAW Intensity 2 și beneficiile sale

  • Fără conținut de creatină
  • Mai puțin de 5 grame de carbohidrați într-o porție
  • Clădirea masei musculare fără depuneri de grăsime

 

Pentru cine este indicat RAW INTENSITY 2?

Raw Intensity 2 este conceput pentru sportivii care nu doresc să renunțe în timpul pauzelor de creatină la produsul de pre-antrenament, sportivilor, care nu doresc să consume creatină și sportivilor care au achiziționat deja creatina, dar nu doresc să o combine în mod nejustificat cu alte produse care contin creatină.

 RAW Intensity 2

 

Ingrediente

Maltodextrină, beta-alanină, suc de sfeclă roșie sub formă de praf, taurină, compoziție a acidului citric, glucuronolactonă, aromă, extract de cafea, vitamina C, extract de schisandra, extract de ceai verde, îndulcitor acesulfam K, DMAE-bitartrat, extract de fructe citrice, bioflavonoide citrice, extract de rosea rhodiola, N-acetil-L-tirozină, îndulcitor sucraloză, niacină, calciu D-pantotenat, vitamina B6.

 

Dozare

1 doză adică o porție (10 g) se amestecă cu 250 ml de apă. Consumați cu 15-30 de minute înainte de antrenament, a se itoliza numai în zilele de antrenament! Nu depășiți doza zilnică recomandată, 1 porție (10 g). A nu se amesteca cu alte băuturi energizante!

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 doză (10 g)
Energie 126,4 kJ / 29,7 kcal
Proteine 2,8 g
Carbohidrați 4,2 g
Grăsimi 0 g
Vitamina B6 2,1 mg
Acid pantotenic 9 mg
Niacină 32 mg
Vitamina C 160 mg
Beta-alanină 2000 mg
Taurină 800 mg
Glucuronolacton 500 mg
Cofeină 350 mg
Extract de schisandră chinezească 200 mg
DMAE bitartrat 150 mg
Extract din coajă de potrocale 100 mg
Extract din Rhodiola  roz (Rhodiola Rosea) 100 mg
N-acetil-L-tirozină 100 mg
Naringin 50 mg

 

Atenție

Nu depășiți doza recomandată. A nu se amesteca cu boostere care conțin cofeină sau cu stimulente similare. Nu este potrivit pentru copii, femei însărcinate și cele care alăptează, adolescenți cu vârsta sub 18 ani. Destinat pentru nutriția specială.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Raw Intensity 2 250 g - All Stars
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Raw Intensity 2 250 g - All Stars
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul