Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Șort Qualifier 2-in-1 Short Black - Under Armour

Producător: Under Armour
Evaluarea:
100 %

Qualifier 2-in-1 Short este un șort pentru bărbați ultra lejer și respirabil, cu tehnologiile HeatGear® și Anti-Odor, datorită cărora elimină transpirația, vă menține uscat și previne mirosul neplăcut. În talie are o bandă elastică cu un șnur interior pentru strângere.

Indisponibil pe termen lung

Qualifier 2-in-1 Short - 2v1: șortul pentru bărbați și șortul de compresie care asigură un confort maxim în timpul sesiunilor de antrenament

Qualifier 2-in-1 Short este un șort pentru bărbați ultra lejer și respirabil pentru antrenamente, care oferă o libertate maximă de mișcare. Este realizat prin tehnologia HeatGear®, care elimină perfect transpirația corporală, menține uscat și răcorit. Dar și cu tehnologia Anti-Odor, pentru a preveni apariția microbilor care cauzează mirosul neplăcut. Șortul are o croială lejeră care este adaptată limitelor maxime de mișcare și oferă confort în timpul tuturor activităților sportive. În talie are o bandă elastică cu un șnur interior și nu lipsesc nici buzunarele cu plasă.

            

Ce mărime să alegeți?

MărimeaSMLXLXXL
Circumferința țold (cm) 86-90 94-98  102-107   112-117   122-127 
Mărimea US  28-29   30-32  34-36 38-40 42-44
Recenzii clienți

Șort Qualifier 2-in-1 Short Black - Under Armour

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Șort Qualifier 2-in-1 Short Black - Under Armour
Rating-ul dvs
Product detail
Categorii Îmbrăcăminte de compresie
Întrebările clienților

Șort Qualifier 2-in-1 Short Black - Under Armour

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul