Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Baton proteic Combat XL High Protein Bar 90 g - MusclePharm

Producător: Muscle Pharm

Combat XL High Protein Bar este un baton proteic cu un gust excepțional și o textură fină. Are o proporție mare de proteine, carbohidrați și fibre. Baton proteic cu trei straturi, ideal pentru a suplimenta aportul zilnic de proteine, în orice moment al zilei.

Indisponibil pe termen lung

Combat XL - un baton proteic cu o textură delicată și o aromă excepțională, ce conține 30 de grame de proteine de calitate

Combat XL High Protein Bar este un baton proteic excelent, care conține 30g de proteine de calitate și doar 8g de zahăr. Acest baton proteic a fost produs printr-o metodă unică de coacere, pentru o aromă mai bună și o textură mai fină. Are un conținut mare de proteine, carbohidrați și fibre. Este un baton proteic în trei straturi, ideal pentru suplimentarea aportului zilnic de proteine ori de câte ori aveți nevoie.

 

Combat XL High Protein Bar și beneficiile sale

  • baton proteic bine copt, cu textură fină
  • conține 30 g proteine de înaltă calitate
  • are un conținut scăzut de zahăr și carbohidrați
  • are un conținut ridicat de fibre
  • nu conține arome artificiale sau grăsimi saturate
  • nu conține gluten
  • are un gust excelent

 

Ingrediente

Baton proteic cu aromă de peanut butter cup (unt de arahide): amestec de proteine (concentrat proteic din zer de lapte, izolat proteic din zer de lapte, izolat de proteine din lapte, izolat proteic din mazăre), arahide, glicerină vegetală, uleiuri vegetale (palmier, ulei de palmier) IMO (prebiotice), zahăr, gelatină, apă, cacao, cu un conținut de până la 2%: maltitol, ulei de floarea-soarelui, ulei de soia, sirop de tapioca, sare, dextroză, aromă naturală, maltodextrină, caseinat de sodiu, monoesteri ai propilenglicolului, lecitină de soia, mono și digliceride, zer din lapte, beta-caroten, vitamina A palmitat, pulbere minerală, monogliceride, sorbat de potasiu, tocoferol natural, silice, migdale, sucraloză.

 

Baton proteic cu aromă de chocolate brownie (negresă cu ciocolată): amestec de proteine (concentrat proteic din zer de lapte, izolat proteic din zer de lapte, izolat de proteine din lapte, izolat proteic din mazăre), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de palmier), glicerină vegetală, IMO(prebiotice), zahăr, cacao, gelatină, apă, maltitol, cu un conținut de până la 2%: ulei de floarea soarelui, ulei de soia, sirop de tapioca, sare, maltodextrină, arome naturale, caseinat de sodiu, monoesteri ai propilenglicolului, monogliceride de soia, sorbat de potasiu, migdale, arahide, sucraloză.

 

Baton proteic cu aromă de cinnamon twist (scorțișoară): amestec de proteine (concentrat proteic din zer de lapte, izolat proteic din zer de lapte, izolat de proteine din lapte, izolat proteic din mazăre), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de palmier), glicerină vegetală, IMO(prebiotice), zahăr, gelatină, apă, scorțișoară, maltitol, cu un conținut de până la 2%: făină de orez brun, ulei de floarea soarelui, ulei de soia, sirop de tapioca, sare, cacao, maltodextrină, aromă naturală, cazeinat de sodiu, monoesteri ai propilenglicolului, lecitină din soia, mono și digliceride, beta-caroten, vitamina A palmitat, monogliceride, sorbat de potasiu, tocoferol natural, silice, migdale, arahide, sucraloză.

 

Mod de administrare

A se consuma la neovie, în funcție de necesarul dumneavoastră de proteine.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutritive (gust de peanut butter cup)

1 baton (90 g)

Valoarea energetică 1638 kJ / 390 kcal
Grăsimi  20 g
   din care acizii grași saturați 10 g
    din care acizii grași mononesaturați 7 g
   din care acizii grași polinesaturați 3 g
Colesterol 30 mg
Carbohidrați 31 g
  din care zaharuri 8 g
Fibre 5 g
Proteine 30 g
Sare 360 mg

 

Avertisment

Supliment alimentar, aliment pentru nutriție specială. Potrivit sportivilor. Produsul nu este destinat pentru a înlocui o alimentație variată. Produsul nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se depozita într-un loc uscat, la o temperatură sub 25 ° C, departe de lumina directă a soarelui. A se feri de îngheț. Nu conține substanțe interzise. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare a produsului. Termenul de valabilitate este trecut pe ambalaj.

Recenzii clienți

Baton proteic Combat XL High Protein Bar 90 g - MusclePharm

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Baton proteic Combat XL High Protein Bar 90 g - MusclePharm
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Baton proteic Combat XL High Protein Bar 90 g - MusclePharm

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul