Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine pentru vegani

Proteine pentru vegani

Proteine pentru vegani

Proteinele pentru vegani sunt proteine special concepute pentru veganii și vegetarienii care nu doresc să obțină proteine din sursele de origine animală și doresc să le obțină din alte surse, cum sunt de exemplu sursele de origine vegetală. Printre cele mai frecvente proteine pentru vegani se regăsesc următoarele: proteine din orez, proteine din cânepăproteine din soia și proteine din mazăre. Toate acestea au un conținut ridicat de proteine și aminoacizi care ajută la dezvoltarea și regenerarea masei musculare.

vezi mai mult

Proteinele pentru vegani și beneficiile acestora

 • au un conținut ridicat de proteine de calitate superioară
 • furnizează cantitatea necesară de aminoacizi
 • promovează creșterea și regenerarea masei musculare
 • sunt potrivite pentru vegetarieni și vegani
 • sunt disponibile în mai multe variante

        

Tipuri de proteine pentru vegani

Proteina din orez este considerată a fi una dintre cele mai bune surse de proteine vegetale. Este relativ ușor de digerat și valoarea biologică a acesteia este destul de mare în comparație cu alte proteine de origine vegetală. Se obține din orez brun, care este succesiv măcinat până se obține făină, iar cu ajutorul enzimelor se obține proteina necesară, care este în final uscată. Marele avantaj este că acest proces de separare a proteinelor va elimina toate sursele de alergeni.

       

Proteina din soia este o proteină de origine vegetală, fiind preferată de vegani și vegetarieni. Avantajul este că are o valoare biologică ridicată care poate fi comparată, de exemplu, cu cea a cazeinei. Conține un spectru complex de aminoacizi care ajută la construirea și regenerarea masei musculare. Are o rată medie de absorbție și conține o cantitate mai mică de aminoacizi BCAA cu lanț ramificat comparativ cu proteina din zer. Cu toate acestea, acest lucru este recompensat de conținutul aproape dublu de aminoacizi L-glutamină și L-arginină. Singurul dezavantaj este că poate determina apariția alergiilor, datorită conținutului ridicat de alergeni.

       

Proteina din mazăre este obținută din mazăre galbenă mică și este considerată o proteină vegană revoluționară. Conține toți aminoacizii esențiali și are o concentrație ridicată din următorii aminoacizi: arginină, lizină și fenilalanină. Conține BCAA în proporție de15-20% din conținutul total. Comparativ cu alte proteine de origine animală, are o valoare biologică mult mai mică, dar pe de altă parte, poate fi aromatizată și se dizolvă ușor în apă. Printre avantajele acesteia se numără faptul că nu conține grăsimi sau colesterol.

      

Proteina din cânepă este bogată în enzime, vitamine și aminoacizi esențiali. Este ușor de digerat și conține doar o cantitate minimă de grăsimi. Avantajul ei constă în faptul că în afară de conținutul ridicat de proteine, contribuie la susținerea imunității.

ascundeți descrierea
Set Ascending Direction
per pagină
Preț de la - până la
Shopping Options
Producător
Gramaj
Culoare
Mărime
 1. Proteine Vegan Blend - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 80% (48)
  Preţ special de la  89,00 Lei
 2. Rice Protein 1000 g - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 85% (44)
  Preţ special   76,90 Lei
 3. Proteine 100% Plant 900 g - Scitec Nutrition
  Evaluarea:
  Recenzii 88% (30)
  Preţ special   78,90 Lei
 4. Proteine de cânepă - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 93% (21)
  Preţ special de la  99,00 Lei
 5. Bio Vegan Protein - VanaVita + cadouri
  Evaluarea:
  Recenzii 97% (25)
  Preţ special de la  95,90 Lei
 6. Proteine AbsoRice - AbsoRice
  Evaluarea:
  Recenzii 89% (20)
  Preţ special de la  69,00 Lei
 7. Vegan Protein Drink 550 g - PurYa!
  Evaluarea:
  Recenzii 100% (1)
  Stoc epuizat
 8. Proteina Bio din cânepă 250 g - PurYa!
  Evaluarea:
  Recenzii 100% (1)
  Stoc epuizat
 9. Izolat proteic de soia 1000 g - GymBeam
  Evaluarea:
  Recenzii 85% (82)
  Stoc epuizat
Set Ascending Direction
per pagină
View as Grid Lista

9 Produse