STRIX Proteine pentru femei

Proteine pentru femei de la producător STRIX - sunt surse concentrate de proteine care vă ajută să susțineți cu ușurință acest macronutrient esențial. Chiar și femeile ar trebui, în funcție de activitate fizică zilnică, să consume în jur de 1.2 - 2 g de proteine pe kilogram de masă corporală, zilnic

Aceste suplimente sunt un mod excelent de a facilita aportul zilnic optim de proteine. Sunt foarte utile atunci când varietatea de mese zilnice regulate nu reușește să ofere suficiente proteine. Aceste produse sunt ideale pentru prepararea unei băuturi rapide după antrenament, ajutând la regenerarea fibrelor musculare deteriorate de exercițiile fizice solicitante. Pe lângă beneficiile întăririi și dezvoltării țesuturilor musculare, adăugă proteine în orice preparat sau gustare oferindu-le complexitate nutrițională și un factor de sațietate.

Ingredientele de bază ale suplimentelor proteice, create special pentru femei, nu sunt diferite de alte suplimente proteice obișnuite. Diferența constă în ingredientele suplimentare care sunt căutate, de regulă, de femei. Acestea variază de la arzătoare de grăsimi la vitamine sau minerale care pot ajuta la creșterea calității părului, unghiilor, pielii sau a frumuseții în general. De cel mai multe ori au un conținut redus de grăsimi și zahăr, lucru apreciat în special de femeile care încearcă să piardă în greutate. Un produs reprezentativ al acestei categorii este, de exemplu, Yum Yum Whey.

 Afișați mai multe

Cui se adresează acest tip de proteine? 

  • Femeilor care doresc să crească aportul de proteine.
  • Sportivelor care vor să stimuleze dezvoltarea masei musculare.
  • Femeilor aflate la dietă care sunt în căutare de alimente care potolesc foamea și poftele. 
  • Tuturor femeilor care doresc să-și îmbogățească dietele zilnice cu alimente și arome noi. 

Care este doza optimă de proteine pentru femei?

În cazul proteinelor, se recomandă de regulă o doză de 0.25 - 0.3 g pe kg de greutate corporală. Dacă nu vă doriți să scoateți calculatorul de fiecare dată, nu este nimic rău în administrarea a 20 - 40 g de produs. Aceasta corespunde unei cupe de 30g mai mult sau mai puțin pline. Dacă folosiți suplimente de origine vegetală, nu ezitați să adăugați câteva grame în plus, întrucât acestea au de obicei un conținut proteic mai redus și sunt mai puțin eficiente în ceea ce privește digerabilitate.        

Cum se administrează cel mai bine suplimentele proteice pentru femei?

  • Ca parte din diferite preparate care beneficiază de conținutul proteic suplimentar
  • În deserturi pentru a le îmbunătăți profilul nutrițional
  • În shake-urile post-antrenament pentru a stimula regenerarea țesuturilor musculare deteriorate de activitatea fizică 
  • Ca gustare atunci când vă este foame și nu aveți timp să pregătiți un preparat adecvat 
  • Oricând aveți nevoie să creșteți aportul proteic într-un mod simplu și convenabil

Dacă vreți să aflați mai multe despre suplimentele proteice și ce pot face pentru voi, nu ratați articolul nostru Cum schimbă proteinele corpul unei femei și cum ajută la pierderea în greutate?

 Afișați mai puțin
Nu putem găsi produsele conform selectării.