Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteine Micro Whey Active Lactose Free - Self Omninutrition

Micro Whey Active Lactose Free este un izolat proteic pur din zer îndulcit cu stevia. Conţine 84% de proteine şi un spectru excelent de peptide ale aminoacizilor. Proteină ideală pentru toate persoanele cu un stil de viaţă activ. Conţine proteine din zer 100% şi doar 0,3% grăsimi într-o porţie. Produsul este fără guten şi fără lactoză.

Indisponibil pe termen lung

Micro Whey Active Lactose Free: un izolat de 84%, fără gluten şi fără lactoză

Micro Whey Active Lactose Free este un izolat pur din proteine din zer îndulcit cu stevia şi fără lactoză cu amino peptide destinate regenerării şi dezvoltării masei musculare. Proteina din zer este cea mai bună sursă proteică. Conţine un spectru perfect de aminoacizi pentru nevoile corpului nostru. Multe studii au demonstrat avantajele proteinei din zer pentru creşterea masei musculare şi consolidarea sănătăţii. Este ideal mai ales pentru utilizarea după antrenament, cu scopul de a îmbunătăţi performanţa şi rezultatele de antrenament durabile. Micro Whey Active Lactose Free este disponibil în 3 arome delicioase care se dizolvă uşor şi au un gust excelent.


whey active lactose free


Proteină ideală pentru toate persoanele cu un stil de viaţă activ şi o primă alegere a multor sportivi de mai mult de zece ani. Conţine proteine din zer 100% şi doar 0,3% grăsimi într-o porţie. Produsul este fără guten şi fără lactoză.


Micro Whey Active Lactose Free şi beneficiile sale

  • izolat proteic degresat din zer
  • 84% proteine
  • doar 3% carbohidraţi şi 3% grăsimi
  • fără gluten şi fără lactoză

 

Ingrediente

Izolat proteic din zer, GlyciPEP™ (glicină, L-alanină, L-lizină), emulgator (E322), aromă, îndulcitori (sukraloză, E950).

 

Dozare

Dizolvaţi 30 g de pulbere (1 cupă) în 300 ml de apă şi agitaţi apoximativ 30 de secunde. Administraţi după antrenament şi oricând este necesar consumul de proteine.

 

Tabelul valorilor nutriţionale

Valori nutriţionale1 doză (30 g)
Valoare energetică 502 kJ / 120 kcal
Proteine 26 g
Carbohidraţi 0,9 g
Grăsimi 0,9 g
Profil de aminoaciziper 100 g
Alanină 4,9 g
Izoleucină 5,8 g
Leucină 12,9 g
Valină 5,4 g
Lizină 9,9 g
Metionină 2,3 g
Fenylalanină 3,7 g
Treonină 5,5 g
Triptofan 3 g
Cistină 1,9 g
Arginină 3,8 g
Acid aspartic 11,6 g
Acid glutamic 17,7 g
Glicină 2,1 g
Histidină 2 g
Prolină 5,3 g
Serină 5,7 g
Tirozină 4 g

 

Atenţie

Conţine glicozide din steviol. Nu este recomandat în timpul sarcinii şi alăptării. În cazul reacţilor averse opriţi administrarea şi consultaţi-vă cu medicul. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Acest produs nu poate înlocui o alimentaţie diversificată şi echilibrată. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Păstraţi într-un loc uscat şi răcoros. Produsul a fost fabricat în spaţii unde se prelucrează soia, ouă, cereale, arahide şi nuci.

Recenzii clienți

Proteine Micro Whey Active Lactose Free - Self Omninutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Micro Whey Active Lactose Free - Self Omninutrition
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Proteine Micro Whey Active Lactose Free - Self Omninutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul