Proteine Arnold Iron Whey - Muscle Pharm

Evaluarea:
96 % of 100
96% (6)
Producător: MusclePharm

Arnold Iron Whey este o proteină din zer izolat de prima clasă, concentrat și hidrolizat, cu BCAA, glutamină, glicină, taurină, aminoacizi si enzime digestive. Acesta conține 22 g de proteine per doză și, prin urmare, are 70% proteine. El a fost dezvoltat în colaborare cu Arnold Schwarzenneger iar compoziția a fost brevetată cu marca ARNOLD IRON WHEY™.

Indisponibil pe termen lung

Arnold Iron Whey: proteină din zer, la a cărei formulă a fost co-autor Arnold Schwarzenegger

Arnold Iron Whey este o proteina superioară din zer, cu aminoacizi adăugați și enzime digestive, de la MusclePharm! Oamenii de știință de la MusclePharm au făcut echipă cu legendarul Arnold Schwarzenegger, investigand modul în care pot să aducă pe piață proteine din zer superioare. Rezultatul este o formulă de proteine de înaltă calitate, care conține un număr de aminoacizi naturali de care organismul are nevoie în fiecare zi. Indiferent de vârstă sau de activitatea fizică, el este un excelent supliment proteic din zer pentru cresterea masei musculare și sinteza proteinelor. Arnold Iron Whey ajută la eficientizarea performanței la antrenamente și pentru a maximiza recuperarea musculară. 22 de grame de proteine se găsesc în fiecare doză (numai din proteina din zer de înaltă calitate), un gust excelent si o solubilitate excelentă, nu conține gluten si are un minim de grăsimi și zahăr. Contribuie la creșterea masei musculare și, de asemenea, la menținerea și regenerarea acesteia.

            

Arnold Iron Whey

           

Proteinele sunt vitale pentru toată lumea, dar mai ales pentru sportivii care au nevoie de ele pentru a-și atinge obiectivele. ARNOLD IRON WHEY™ este o pudra proteică de înaltă calitate, care oferă în mod natural un număr mare de aminoacizi de care organismul are nevoie în fiecare zi. Musclepharm a facut echipă cu legendarul Arnold Schwarzenegger, pentru a crea împreună o proteină unică și în special de înaltă calitate, care îndeplinește cele mai stricte criterii. Utlizarea regulată promovează creșterea masei musculare, precum și forța.


Arnold Iron Whey și avantajele sale:

  • promovează creșterea musculară
  • îmbunătățește regenerarea musculară
  • conține proteine de înaltă calitate
 

Ingrediente

Concentrat din zer, izolat proteic din zer, zer hidrolizat, L-Glicină, L-Taurină, BCAA (leucină, izoleucină, valină), L-glutamină, arome naturale și artificiale, făină de arahide, pudră de cacao, polimeri de glucoză, xantan, celuloză, gumă guar, ulei, sare de mare, acesulfam de potasiu, sucraloză și lactoză, semințe de in.


Arnold Iron Whey

 

Mod de administrare

1 doză are 32,4 g = 1 cupă. Se amestecă 1-2 porții cu 240-360 ml de apă rece. Cantitatea de apă poate fi adăugată în funcție de nevoi, gust și consistență. Pentru a crește cantitatea de proteine pe porție se amesteca cu lapte degresat (în loc de apă). Luați de 1-3 ori pe zi. Poate fi luat înainte sau după antrenament.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de ciocolată)1 cupă(32,4 g)
Calorii 130 kcal
   calorii din grăsimi 18 kcal
Proteine 22 g
Carbohidrați 5 g
   din care fibre 1 g
   din care zaharuri 2 g
Grăsimi 2 g
   din care saturate 1 g
Vitamină A 17 IU
Calciu 130 mg
Fier 0,66 mg
Colesterol 30 mg
Sodiu 130 mg
Potasiu 245 mg

 

Atenție

Acesta nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și celor care alăptează! Nu luați produsul ca un substitut pentru un regim alimentar variat. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A trecut testele pentru inofensivitatea față de sănătatea umană. Consultați-vă medicul dacă sunteți tratat sau diagnosticat cu orice boală și luați medicamente pe bază de prescriptie sau OTC. Acesta conține o sursă de fenilalanină (nu este potrivit pentru persoanele care suferă de fenilcetonurie).

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina soarelui. Închideți bine! Nu lăsați la îndemâna copiilor. Producătorii, importatorii și distribuitorii nu sunt responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Produsul a fost prelucrat de un dispozitiv, care, de asemenea, poate procesa lapte, soia, ouă, crustacee, nuci, alune.

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Proteine Arnold Iron Whey - Muscle Pharm
Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteine Arnold Iron Whey - Muscle Pharm
Rating-ul dvs
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul