Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Proteina Casein Pro - Universal Nutrition

Proteină Casein Pro  este o cazeină micelară 100% pură cu eliberare treptată şi digestie lentă. Conţine chiar 24 g de proteine de înaltă calitate într-o doză, un conţinut bogat de BCAA şi glutamină. Este un tip de proteină, care asigură o eliberare de aminoacizi uşoară, uniformă şi durabilă (chiar 7 ore) în timp ce organismul dvs se recuperează, mai ales noaptea, când dormiţi.

Indisponibil pe termen lung

Casein Pro – cazeină micelară pură cu eliberare timp de 7 ore şi o digestie lentă pentru dezvoltarea masei musculare

Proteina Casein Pro este o cazeină micelară pură cu eliberare treptată şi digestie lentă Hrăneşte, recuperează, regenerează şi dezvoltă masa musculară într-un mod eficient. Este un tip de proteină, care asigură o eliberare de aminoacizi uşoară, uniformă şi durabilă în timp ce organismul dvs se recuperează, mai ales noaptea, când dormiţi. Ţesutul muscular poate fi prin intermediul cazeinei alimentat cu „materialul de construcţie“ chiar 7 ore. Este vorba de cea mai durabilă alimentare în comparaţie cu alte tipuri de proteine.

  Casein Pro - Universal Nutrition

 

Cazeina pură cauzează, de asemenea, o ușoară solubilizare a insulinei, acționează ca o substanța cu efecte anti-catabolice. În combinație cu un conţinut scăzut de grăsimi şi zahăr metabolismul poate lucra la un nivel foarte ridicat. Proprietățile biochimice unice ale cazeinei pot fi utilizate în întregime numai cu produsul absolut pur. Casein Pro 100% este făcut printr-un proces absolut modern și oferă utilizatorului cea mai înaltă calitate. În mod ideal se potrivește ca o ultimă masă înainte de culcare sau punte de legătură între pauze mai lungi între mese. De asemenea, se poate utiliza în protejarea masei musculare în timpul antrenamentelor durabile şi de rezistenţă. Datorită faptului că această cazeină modificată în 1 g poate lega 4 g de apă, în timpul preparării se formează o consistență perfect cremoasă, care are, printre altele şi proprietăți de saturație foarte bune.


Proteina Casein Pro şi beneficiile sale

  • proteină de cazeină micelară pură
  • conţine peste 84% de proteine de calitate (24 gîntr-o doză)
  • are un efect anticatabolic puternic
  • accelerează dezvoltarea şi creşterea masei musculare, furnizează forţa
  • are un conţinut înalt de BCAA
  • are un conţinut bogat de glutamină
  • conţine enzime digestive şi probiotice
  • ajută la regenerarea organismului
  • are un conţinut scăzut de zahăr şi grăsimi

 

Ingrediente

Cazeină micelară (lapte), cacao, arome naturale şi artificiale, inulină, clorură de sodiu, lecitină (soia), guma (gumă de celuloză, gumă xantan, caragenan), acesulfam de potasiu, sucraloză.

 

Dozare

Dizolvaţi 1-2 cupe ale produsului în 300-600 ml de lapte sau orice băutură, după alegerea dvs.

 

Tabel valori nutriţionale

Valori nutriţionale (aromă de vanilla)1 cupă (33 g)
Calorii 108 kcal
Calorii din grăsimi 9 kcal
Grăsimi 1 g
   din care grăsimi saturate 0,5 g
   din care grăsimi trans 0 g
Colesterol 44 mg
Sodiu 149 mg
Carbohidraţi 3 g
   din care fibre 1 g
   din care zaharuri 1 g
Proteine 24 g

 

Atenție

Contraindicat copiilor şi femeilor în timpul sarcinii şi alăptării. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată. Nu poate înlocui un regim alimentar variat. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Păstraţi într-un loc uscat la o temperatură de max 25°C, feriţi de accesul direct a razelor solare şi îngheţ. Producătorul nu răspunde de daunele provocate de administrarea sau depozitarea necorespunzătoare.

Produsul a fost prelucrat cu ajutorul echipamentelor care pot, deasemenea, prelucra lapte, soia, ouă, crustacee, nuci şi arahide.

Recenzii clienți

Proteina Casein Pro - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Proteina Casein Pro - Universal Nutrition
Rating-ul dvs
Fabricat în
Statele Unite ale Americii
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Proteina Casein Pro - Universal Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul