Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Protein Whey - Optimum Nutrition

Producător: Optimum Nutrition

Protein Whey este o proteină din zer cu o combinație unică de concentrat (WPC) şi izolat (WPI) proteic. Conține 69% proteine de calitate superioară, care se absorb rapid şi au o valoare nutrițională ridicată. Are un profil excelent de aminoacizi de creștere şi aminoacizi care ajută la refacerea musculară, precum și un procent ridicat de BCAA și glutamină.

Indisponibil pe termen lung

Protein Whey: proteină din zer cu o absorbţie rapidă şi cu 69% conținut de proteine 

Protein Whey este o combinație unică și complexă de concentrat (WPC) și izolat (WPI) de proteină din zer. Proteinele din zer au o valoare nutritivă și o activitate anabolică ridicată, fiind considerate cele mai valoroase surse de proteine pentru sportivii de performanță și persoanele active. Amestecul de concentrat și izolat proteic din Protein Whey este o combinație extrem de activă și cu o absorbţie rapidă a aminoacizilor esențiali.

  Protein Whey

  

Valoarea nutritivă ridicată a proteinei din zer este dată de profilul excelent al aminoacizilor de creștere și a celor care ajută în refacerea musculară, precum și de un procent foarte mare de aminoacizi cu lanţ ramificat (BCAA) și de glutamină. Cu ajutorul produsului Optimum Nutrition Protein Whey oferiți corpului dumneavoastră proteine de calitate și împreună cu o alimentaţie bazată pe carbohidrați complecși, veți obține o musculatură eficientă, indiferent dacă doriți să construiți masa musculară sau să scăpați de excesul de grăsimi.

 

Protein Whey şi beneficiile sale

  • oferă până la 69% proteine de calitate superioară
  • susţine dezvoltarea masei musculare
  • conține aminoacizi cu lanţ ramificat (BCAA)
  • conține glutamină
  • oferă o combinație eficientă a concentratului (WPC) şi izolatului (WPI) de proteină din zer

 

Ingrediente

Concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer (conține lecitină din soia), aromă, agenți de îngroșare (gumă de celuloză, gumă xantan, caragenan), arome, îndulcitor: sucraloză.

 

Mod de administrare

Se recomandă administrarea a 2-3 porții în fiecare zi, după cum urmează: prima porție dimineaţa, a doua porție după antrenament și a treia porție înainte de culcare. În zilele fără antrenament se recomandă administrarea a câte o porție, dimineaţa şi seara. 

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 porție (32 g)
Valoarea energetică 125,5 kcal
Proteine 22 g
Carbohidrați 3,4 g
   din care zaharuri 3,1 g
Fibre 0,4 g
Grăsimi 2,3 g
   din care saturate 0,8 g
Sare 0,29 g
Sodiu 116 mg

 

Atenţie

Nu este recomandat a fi consumat de către copii, femei gravide și femei care alăptează. Adresați-vă medicului dumneavoastră înainte de a administra acest produs. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este înlocuitor al unei alimentaţii variate și bogate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se depozita într-un loc uscat la o temperatură de până la 25 °C, ferit de lumina directă a soarelui și de îngheț. Producătorul nu răspunde pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Produs fabricat într-o unitate care procesează și produse ce conțin lapte, soia, grâu, nuci, arahide, ouă și crustacee. Aliment destinat pentru o alimentaţie specială. Potrivit pentru sportivi și persoanele cu performanțe fizice sporite.

Recenzii clienți

Protein Whey - Optimum Nutrition

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Protein Whey - Optimum Nutrition
Rating-ul dvs
Fabricat în
EU
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Protein Whey - Optimum Nutrition

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul