Protein Truffle 40 g - TPW

Evaluarea:
100 % of 100
100 % (15)
Producător: The Protein Works

Protein Truffle este un desert proteic preparat manual care conține până la 12 g de proteine. Principalul său ingredient este proteina TPW Whey Protein - o proteină cu multiple premii. Pe lângă izolatul proteic din zer, conține proteine hidrolizate din zer și cazeină micelară. Acest desert proteic este îndulcit doar cu îndulcitori naturali.

Indisponibil pe termen lung

Protein Truffle - o delicatesă proteică preparată manual care conține până la 12 g de proteine, mai multe tipuri de proteine și care este îndulcită doar cu îndulcitori naturali

Protein Truffle este un desert proteic preparat manual care conține până la 12 g de proteine. Pe lângă izolatul proteic din zer, acest tip de desert conține proteine hidrolizate din zer și cazeină micelară. Ingredientul de bază este o proteină care a fost premiată de mai multe ori - TPW Whey Protein. Pentru îndulcirea acestui desert s-au folosit doar îndulcitori naturali. Iar pentru coacere, a fost folosită o făină bogată în vitamine. Ce ziceți, veți încerca Protein Truffle?

           

Protein Truffle 40 g - TPW

              

Protein Truffle și beneficiile sale

  • Desert proteic preparat manual
  • Conține până la 12 g de proteine
  • Conține cea mai premiată proteină - Proteina TPW Whey Protein 
  • Conține mai multe tipuri de proteine
  • Pentru coacere s-a folosit o făină bogată în vitamine

                    

Ingrediente

Aromă jaffa cake: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteină hidrolizată din grâu, concentrat proteic din zer (lapte), proteine din soia, proteină hidrolizată din zer (lapte), umectant (glicerol), înveliș cu aromă de ciocolată (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei de palmier), pudră de cacao degresată, pudră din zer (lapte), făină din grâu îmbogățită (făină de grâu, carbonat de calciu, fier, niacin, tiamină), emulgator (lecitină din soia, E476), aromă naturală), apă, îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructooligozaharide, pudră de cacao degresată, aromă naturală.

Aromă strawberry cheesecake: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteină hidrolizată din grâu, concentrat proteic din zer (lapte), proteină de soia, proteină hidrolizată din zer (lapte), umectant (glicerol), înveliș cu aromă de ciocolată (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei de palmier), pudră de cacao degresată, pudră din zer (lapte), făină din grâu îmbogățită (făină de grâu, carbonat de calciu, fier, niacin, tiamină), emulgator (lecitină de soia, E476), aromă naturală), apă, îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructooligozaharide, arome naturale, acid citric, colorant (sfeclă roșie).

Aromă caramel machiato: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteină hidrolizată din grâu, concentrat proteic din zer (lapte), proteină de soia, proteină hidrolizată din zer (lapte), umectant (glicerol), înveliș cu aromă de ciocolată (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei de palmier), pudră de cacao degresată, pudră din zer (lapte), făină din grâu îmbogățită (făină de grâu, carbonat de calciu, fier, niacină, tiamină), emulgator (lecitină de soia, E476), aromă naturală), apă, îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructooligozaharide, aromă naturală, colorant (caramel).

Aromă millionaire's shortbread: amestec de proteine (cazeină micelară (lapte), proteină hidrolizată din grâu, concentrat proteic din zer (lapte), proteină de soia, proteină hidrolizată din zer (lapte), umectant (glicerol), înveliș cu aromă de ciocolată (îndulcitori (izomalt, sucraloză), ulei de palmier), pudră de cacao degresată, pudră din zer (lapte), făină din grâu îmbogățită (făină de grîu, carbonat de calciu, fier, niacină, tiamină), emulgator (lecitină de soia, E476), aromă naturală), apă, îndulcitori (maltitol, sucraloză), fructooligozaharide, aromă natural, pudră de cacao degresată.

              

Mod de administrare

Protein Truffle poate fi consumat ca un desert sau ca o gustare între mese. De asemenea, este ideal pentru completarea necesarului de proteine sau pentru a ajuta în procesul de regenerare după antrenamente.

             

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă jaffa cake)1 porție (40 g)
Valoare energetică 500 kJ / 120 kcal
Grăsimi 3,1 g
   din care grăsimi saturate 2,2 g
Carbohidrați 13,2 g
   din care zaharuri 0,9 g
Fibre  4,2 g
Proteine 12,3 g
Sare 0,11 g
Valori nutriționale (aromă millionaire's shortbread)

1 porție (40 g)

Valoarea energetică 501 kJ / 120 kcal
Grăsimi 3 g
   din care grăsimi saturate 2,1 g
Carbohidrați 13,8 g
   din care zaharuri 1,4 g
Fibre 4 g
Proteine 12 g
Sare 0,11 g
Valori nutriționale (strawberry cheescake)1 porție (40 g)
Valoarea energetică 507 kJ / 121 kcal
Grăsimi 3 g
   din care grăsimi saturate 2,1 g
Carbohidrați 13,2 g
   din care zaharuri 1 g
Fibre 4 g
Proteine  12,8 g
Sare 0,11 g
Valori nutriționale (caramel macchiato)1 porție (40 g)
Valoarea energetică  501 kJ / 120 kcal
Grăsimi  2,9 g
   din care grăsimi saturate 2,1 g
Carbohidrați 13,8 g
   din care zaharuri 1,5 g
Fibre 3,8 g
Proteine 12,2 g
Sare 0,11 g

       

Atenție

Acest produs este un supliment nutritiv și nu poate înlocui un regim alimentar echilibrat și variat. A se păstra într-un loc uscat la o temperatură între 5-25°C. Feriți de căldură, umiditate și razele directe ale soarelui. Nu este recomandat copiilor, femeilor gravide și celor care alăptează. Nu este recomandat diabeticilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Un consum excesiv poate avea efecte laxative.

Atenționări speciale: Produsul conține lapte, soia și migdale. Poate conține urme de gluten, ouă, arahide, sulfiți, nuci și semințe de susan

Detalii produs
EAN 5060455519125
Fabricat în EU
Categoria principală Alte gustări
BIO Nu
Fără gluten Nu
Fără lactoză Nu
Vegetarian Da
Vegan Nu
Amestec Mix
Formă Produse Alimentare
Categoria legală a produsului Produse alimentare
Înălțime 7.00 cm
Cod HS 18063100: -- Plnené
Lățime 2.00 cm
Lungime 10.00 cm
Greutate brută 0.04 kg
Fără ambalaj din plastic Nu
Fără îndulcitori artificiali Nu
Fără OMG Nu
Număr de bucăți per pachet 12 buc.
Greutate netă 0.04 kg
Distribuitor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Alte categorii Gustări proteice
Diete
Produse vegetariene

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii clienți Protein Truffle 40 g - TPW
Write Your Own Review

Aromă

Scrieți recenzia:Protein Truffle 40 g - TPW
Rating-ul dvs

Evaluarea globală a produsului

100 %
100 %
Scor mediu din 15 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluarea generală a achizițiilor verificate

100 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

100 %
super bune, aroma de branza si capsuni este ceva de vis

Considerați utilă această recenzie?

Aromă Evaluarea Preț Preţ special În stoc
Întrebările clienților
Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul