Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Protein Organic 990 g - Natures Food

Producător: Natures Food
Evaluarea:
60 %

Protein Organic este o proteină din orez brun fără OMG, cu conținut de 67% de proteine și cu un profil excelent de aminoacizi. Scăzut în grăsimi și carbohidrați, este o sursă excelentă de proteine pentru vegetarieni și vegani, având în vedere că aceasta nu conține gluten, soia sau lapte, este o alegere bună și pentru cei care suferă de alergii.

Indisponibil pe termen lung

Organic Protein - 67% proteine din orez fără OMG, potrivite pentru vegani, vegetarieni și pentru cei alergici la gluten sau lactoza

Protein Organic este o sursă non-lactată de proteine cu un conținut bogat de aminoacizi esențiali. Organic Protein este o proteină din orez brun de calitate premium. Proteina din orez este o alegere excelentă pentru oricine vrea să evite sursele de proteine din lapte sau din soia, precum și pentru orice vegetarian sau vegan. Acesta este fabricat 100% fără OMG-uri (fără modificare genetică!) și din orez întreg cu ajutorul măcinatului natural umed. Acesta conține mai mult de 18 g de proteine într-o doză de 27 g și este scăzut în grăsimi și carbohidrați. Proteinele din orez au un profil deosebit de bun de aminoacizi, nu conțin gluten, soia sau lapte, ceea ce face o alegere bună pentru cei care suferă de alergii.

  Organic Protein - Natures Food

 

Cum poate Organic Protein să vă îmbunătățească performanțele?

Datorită conținutului ridicat de aminoacizi esențiali și alți aminoacizi, proteina din orez din sinteza proteinelor ajută la regenerarea și creșterea masei musculare. Experții recomandă consumul a cel puțin 2 grame de proteine pe kilogram a greutății corporale, pentru sprijinul creșterii masei musculare și pentru o recuperare adecvată.

 

Organic Protein și beneficiile sale

  • 67% conținut de proteine
  • Conținut ridicat de aminoacizi
  • Fără conservanți, arome artificiale și îndulcitori
  • 100% vegan și vegetarian
  • Fără OMG-uri
  • Fără soia, gluten sau lapte
  • Gust excellent

 

Ingrediente

Concentrat organic din proteine de orez, pudră de cacao organică (prelucrat cu leșie), aromă naturală organică, inulină organică, gumă de guar organică și rebaudiosidă organică A.

 

Mod de administrare

Se amestecă o porție (27 g) cu 200 ml de apă sau lapte, o alternativă (lapte de migdale, lapte de cocos, etc). A se consuma între mese, înainte și după antrenament. Nu depășiți 4 porții în decurs de 24 de ore.

 

Tabelul valorilor nutritive

Valori nutritive1 porție (27 g)
Calorii 100 kcal
Grăsimi 1,5 g
Colesterol 0 mg
Carbohidrați 5 g
   din care fibre 3 g
   din care zahăruri < 1 g
Bielkoviny 18 g
Vitamina A 130 IU
Vitamina C 1,2 mg
Fier 1,3 mg
Sodiu 5 mg
Amestec de pudră vegetală300 mg
Lucernă organică (extract de rădăcină și frunză), (Medicago sativa), spanac organic (frunze, pudră) (Spinacia oleracea), semințe organice de in (pudră) (Linum usitatissimum)
Amestec de enzime probiotice45 mg
Papaină, LactoSpore® Bacillus coagulans

Atenție

Supliment pentru îndeplinirea cerințelor nutriționale ale efortului muscular intens, în special pentru sportivi. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de razele solare, recipientul atent închis! A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Nu este indicat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează! A nu se consuma ca un substitul pentru un regim alimentar variat. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Recenzii clienți

Protein Organic 990 g - Natures Food

Evaluarea globală a produsului

60 %
60 %
Scor mediu din 2 recenzii.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Evaluare generală

al clientului aprobat

0 %

Recenzia pozitivă cea mai concludentă a produsului

Recenzia negativă cea mai concludentă a produsului

Toate recenziile Protein Organic 990 g - Natures Food

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Protein Organic 990 g - Natures Food
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Protein Organic 990 g - Natures Food

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul