Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Protein Chocolate Crispies 50 g - Protein Snax

Producător: Pulsin

Protein Chocolate Crispies sunt excelente proteine aromate - ambalate în ciocolată belgiană autentică și îmbogățite cu proteine din zer. Fiecare bucată conține 2,4 g de proteine - adică 12 g de proteine per pachet. Combinația de ciocolată și caramel, portocale sau mentă vă va alinta papilele gustative, iar aroma dulce de pe buze și sentimentul plăcut va dăinui!

Indisponibil pe termen lung

Protein Chocolate Crispies - o delicatesă excelentă cu proteine, învelită în ciocolată belgiană autentică cu proteine de înaltă calitate

Protein Chocolate Crispies au o aromă excelentă de proteine - ambalate în ciocolată belgiană autentică și îmbogățite cu proteine din zer. Fiecare bucată conține 2,4 g de proteine - adică 12 g de proteine în pachet. Combinația de ciocolată și caramel, portocale sau mentă vă va încânta ca o poezie, iar gustul dulce de pe buze și senzația plăcută din stomac nu pot fi uitate - fiecare bucată conține proteine suplimentare.

  Protein Chocolate Crispies - snax

 

Protein Chocolate Crispies și beneficiile sale

  • snack proteic gustos
  • produs din ciocolată autentică belgiană cu lapte
  • conține 12 g de proteine per pungă
  • sunt potrivite pentru vegetarieni
  • disponibile în multe arome excelente

 

Ingrediente

Aromă de ciocolată cu caramel: ciocolată cu lapte 35% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lapte, lapte cu lactoză, lecitină de soia (emulgator), extract de vanilie, soia), amidon de tapioca, aromă naturală de caramel.

Aromă de ciocolată cu mentă: ciocolată cu lapte 35% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, lapte, lactoză (lapte), lecitină de soia (emulgator), extract de vanilie, concentrat proteic din zer (lapte), soia, amidon, aromă naturală de mentă.

Aromă de ciocolată cu portocale: ciocolată cu lapte 35% (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, unt de cacao, lapte, lactoză (lapte), lecitină de soia (emulgator), extract de vanilie, soia,  amidon de tapiocă, concentrat de proteine din zer (lapte), proteine din soia (soia), aromă naturală de portocale.

Avertizare persoanelor alergice: Alergenii sunt menționați în compoziția produsului. Poate conține urme de alte nuci, arahide și semințe de susan. Produs într-o fabrică ce prelucrează soia, lapte, gluten, muștar, țelină, sulfiți, pești și crustacee. 

 

Mod de administrare

Consumați în orice moment în timpul zilei pentru a suplimenta cu proteine.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (aromă de chocolate caramel)1 porție (50 g)
Valoarea energetică 923 kJ / 221 kcal
Grăsimi 13 g
   din care grăsimi saturate 7,7 g
Carbohidrați 16 g
   din care zaharuri 16 g
Fibre 0,7 g
Proteine 12 g
Sare 0,42 g
Recenzii clienți

Protein Chocolate Crispies 50 g - Protein Snax

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Protein Chocolate Crispies 50 g - Protein Snax
Rating-ul dvs
Categoria principală

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Protein Chocolate Crispies 50 g - Protein Snax

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul