OstroVit Probiotice și enzime digestive

Probiotice și enzime digestive de la producător OstroVit - este o categorie de produse ce conțin microorganisme benefice pentru a susține starea optimă a microbiomului intestinal și a sistemului digestiv. De asemenea, în oferta noastră puteți găsi și produse sub formă de enzime digestive. În cazul probioticelor, este vorba, în principal, de bacterii benefice sănătății, care trăiesc în sistemul uman digestiv. Pentru a le ușura și pentru a le susține cât mai mult activitatea, este necesar ca acestea să fie îngrijite în mod corespunzător. Un stil de viață sănătos și o alimentație potrivită, bogată în prebiotice și probiotice este esențială în acest sens. În cazul prebioticelor, acestea sunt substanțe zaharide nedigerate care stimulează creșterea sau activitatea bacteriilor benefice, numite și probiotice, în sistemul digestiv.

 Afișați mai multe

Probioticele se găsesc în mod natural în alimentele fermentate, care includ, spre exemplu, iaurturi, brânză și varză murată. Persoanele a căror alimentație nu este suficient de variată apelează la probiotice sub formă de suplimente nutritive. Acestea oferă surse concentrate de diferite tulpini de probiotice cu un conținut funcțional de câteva miliarde de unități formatoare de colonii (CFU).

Suplimente probiotice complexe

Un bun exemplu îl reprezntă suplimentele complexe de probiotice, care includ:

 • Probio Pink special conceput pentru femei, care cconține atât probiotice, cât și fibre prebiotice, datorită cărora poate susține în mod eficient absorbția nutrienților, microbiomul intestinal, digestia și sănătatea intimă a femeilor..
 • ProbioTen, care formează un complex de 10 tulpini de probiotice cu 10 miliarde CFU (unități formatoare de colonii) pentru o digestie optimă. În același timp, conține și fibra prebiotică inulină, care servește drept hrană pentru bacteriile din intestinul gros și astfel le ajută să se dezvolte.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest subiect, nu ratați articolul nostru intitulat Probiotice: importanța bacteriilor benefice pentru imunitate și sănătatea generală a sportivilor

În această categorie, ar trebui să amintim enzimele digestive, care ajută la descompunerea alimentelor, astfel încât organismul să poată absorbi nutrienți importanți din acesta. Cele mai multe dintre ele sunt produse, în principal, de pancreas. Stomacul, intestinul subțire sau cavitatea bucală sunt, de asemenea, implicate în formarea altor enzime.

Enzimele digestive pot fi împărțite în patru tipuri principale, care ajută la descompunerea și utilizarea corespunzătoare a substanțelor din alimente. Acestea includ:

 • amilaza - o enzimă digestivă care este secretată în principal de pancreas și glandele salivare. Funcția sa principală este de a asigura descompunerea amidonului în carbohidrați mai simpli.
 • proteaza - un grup de enzime necesare digestiei, deoarece este implicat în descompunerea proteinelor în polipeptide mai mici sau aminoacizi individuali.
 • lipaza - o enzimă digestivă care descompune grăsimea în structuri mai simple, astfel încât să poată fi apoi utilizată în mod optim.
 • lactaza - o enzimă digestivă care împarte lactoza (zahărul din lapte) în glucoză și galactoză. Poate fi benefică pentru persoanele cu intoleranță la lactoză.

De asemenea, puteți găsi pe piață produse care să conțină toate aceste cinci enzime digestive. Un exemplu ideal este DigeZyme, care susține digestia optimă și absorbția nutrienților din alimente.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest subiect, consultați articolul nostru intitulat Enzime digestive - tipurile, sursele și importanța acestora pentru organismul uman.

Alegeți din gama noastră largă de probiotice și enzime digestive și descoperiți-le efectele pe propria voastră piele.

 Afișați mai puțin

1 Produs

per pagină
Set Ascending Direction
Producător
 1. GymBeam (13)
 2. NOW Foods (5)
 3. Purasana (2)
 4. BeastPink (1)
 5. OstroVit (1)
Culoare
 1. shadow (1)
Capsule
 1. 90 caps. (1)
Formă
 1. Capsule (1)
Amestec
 1. Pur (1)
Categoria legală a produsului
Etichetele produselor
 1. Vegan (1)
Filtrează după
Vegetarian (1)
Vegan (1)
Fără gluten (1)
Fără lactoză (1)
BIO (1)
Fără OMG (1)
Fără îndulcitori artificiali (1)
Fără ambalaj din plastic (1)
Fără aspartam (1)
 1. Betaină HCl VEGE - OstroVit
  Betaină HCl VEGE - OstroVit
  80%
  80 % (2)
  32,90Lei

1 Produs