Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Probiotic Defense 90 caps - Now Foods

Producător: NOW Foods

Probiotic Defense™ este o combinație de microbi probiotici prietenoși, amestecați din elemente de bază ale plantelor fermentate. Conține 13 tulpini de microorganisme care mențin flora intestinală corespunzătoare. Pentru un efect mai bun, sunt adăugate fructooligozaharidele (FOS).

Stoc epuizat

Probiotic Defense - o combinație de 13 tulpini de microbi probiotici inofensivi, ce sprijină benefic microflora intestinală

Probiotic Defense™ este o combinație de microbi probiotici prietenoși, amestecați din elemente de bază ale plantelor fermentate. Conține 13 tulpini de microorganisme, ce sunt verificate și cu ajutorul diferitelor mecanisme cu microbiota se pot integra în tractul intestinal. Din punct de vedere al sănătății, este de dorit ca microbiota intestinală să fie compusă din acei microbi „corecți“. Pentru un efect mai bun sunt adăugate fructooligozaharidele (FOS). Bacteriile prietenoase obținute în acest preparat se găsesc de obicei ca organisme din sol.

  Probiotic Defense probiotice

 

Probiotic Defense™ și beneficiile sale

  • amestec de probiotice sub formă de nutrienți din plante
  • conține 13 tulpini și 1 miliard de organisme vii
  • promovează microflora intestinală sănătoasă
  • restabilește microflora intestinală deteriorată după tratamentul cu antibiotice și medicamente chimioterapeutice
  • îmbunătățește digestia hranei, absorbția nutrienților și eliminarea substanțelor nocive
  • reduce flatulența, balonarea, diareea, constipația
  • se utilizează pentru problemele pielii, reduce riscul proceselor inflamatorii
  • sprijină sistemul imunitar
  • reduce absorbția intestinală a colesterolului

 

Dozare

Vă recomandăm să consumați 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu apă. De preferință, pe stomacul gol. Începeți cu 1 capsulă pe zi și măriți doza treptat până la 3 capsule pe zi.

 

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale1 caps
Amestecul Probiotic Defense485 mg
Amestec fermentat de plante verzi
Orz tânăr (Hordeum vulgaris), ovăz tânăr (Avena sativa), grâu tânăr (Triticum aestivum), lucernă (Medicago sativa)
Amestecul uscat prin congelare de probiotice (1 miliard CFU - unități formatoare de colonii)
Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (BI-04), Lactobacillus brevis (Lbr-35), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus plantarum (Lp-115), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacils salivarius (Ls-33), Lactobacillus paracasei (Lpc-37), Bifidobacterium bifidum / Bifidobacterium lactis (Bb-02), Bifidobacterium breve (Bb-03), Bifidobacterium longum (BI-05), Lactobacillus bulgaricus (Lb-87), Saccharomyces boulardii
Super-alimente verzi
 suc de lucernă concentrat și alge marine Kelp (din Atlantic) (Laminaria digitata)

 

Alte ingrediente

Celuloză (capsule), melasă fermentată, culturi probiotice, stearat de magneziu (vegetal), rădăcină de cicoare, inulină / FOS (fructooligozaharide) și dioxid de siliciu.

 

Avertisment

Dacă suferiți de vreo boală (în special sistemul imunitar slăbit), sunteți gravidă, alăptați, încercați să rămâneți gravidă sau luați medicamente (în special imunosupresor), să vă sfătuiți cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest medicament. Poate exista decolorarea inerentă a produsului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Nu este un substitut pentru un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Vă recomandăm să păstrați produsul în frigider pentru a conserva potența probioticelor.

Recenzii clienți

Probiotic Defense 90 caps - Now Foods

Write Your Own Review
Scrieți recenzia:Probiotic Defense 90 caps - Now Foods
Rating-ul dvs

Atenție:

Depozitați într-un loc uscat și răcoros.

Întrebările clienților

Probiotic Defense 90 caps - Now Foods

Puneți o întrebare
Scrieți răspunsul